Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ti lafo kupis original tike, platis 200 km :) Raja imate e-bay, ili Amazon, narucis online i bar znas sta si kupio...
Pa ti dođe oriđi
Ma i nema neke razlike od onih od 130KM i onih od 30KM. Noge se usmrde nakon nekoliko sati, ali nasreću i jedne i druge se raspadnu za nekoliko sedmica. Moj ljubavnik na fudbal nosi dva para jer se boji da mu ne puknu kada zabija
I ne usmrdile se odakle izlaze:
"nosi dva para jer se boji da mu ne puknu kada zabija", jeli smo još na temi patika ili smo prešli na kurtone ??????? P.S. Kurton se koristi samo jednom, nije ni čudo ako se usmrdi nakon par sedmica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas je u vecini slucajeva ista roba i na pijacama i u radnjama, s tim da je u radnjama skuplja a na pijaci malo jeftinija.
gdje će se to prodavati i po kojoj cijeni kasnije
Znaci, moram kupiti laznjaka s pijace,a ja cekao origina i Kine!
Destination Sport Life Sarajevo :)