Kako je ranjen Srđan Bursać?
0
Oduzeo mu prvenstvo prolaza, a onda ga upucao
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FASHFASH GENOCIDASH
dada srpska posla,,cigojne jedne
Nema sa Srbima zajebave.
Jos jedan od dokaza da Bogu nije presa.
pa sta ako ga je upucao to se kao kod nas u sarajevu nemoze desiti,a kad su amara upucali u glavu kad je zamolio da izadju iz kafica to se zaboravilo,nego je zalosno sto nam je ovo normalno postalo,JA SVAKO JUTRO KAD KRENEM NA POSAO DODJEM U ISKUSENJE DA NA RASKRSNICI NEKOG RASTURIM
Često na portalima ljudi postavljaju pitanja ko su ti genocidaši,evo jednog primjera,genocidaš 100%
Pa kakvi to nekvalifikovani copy-paste radnici rade da im je tesko i prekopirati vijesti ??? Ovo se na index.hr juce u toku dana citalo.. Jadnog li portla ,Dzeke mi!
Koji idiot, pa ovo je prevršilo svaku mjeru i granicu
srbi su najveci teroristi i ubice u regiji a i u evropi!
POGHAN BALJAHIJSKA, ratko hvala ti za serbenicu, volim te
sprem\'te se sprem\'te se srbi. silna ce borba poci. samo se rokajte ma*u vam je*em srpsku
bemti je terma u stau
srp ska posla....