Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje nestade iz ove priče ona Čamparina rodica Elma Baraković?
A ne pisete o Camparinoj Rodici koja je isto uhapsena u ovoj Akciji
BRACA ZORNIC JEDAN RADI U SUDSKOJ POLICIJI I OTAC IM JE DIREKTOR ISTE
Zlata i Aldijan zavalili ove dilere Zato nije Zlata dobila istražni zatvor A Aldijan je diler Kako nisu njega uhapsili
Ko bi rekao da "fina" braca Karic mogu biti uhapseni,to su sve "uzorni" gradjani grada Sarajeva,kad kazu ne bi mrava zgazio ali bi zato pobio pola grada,sve ovi shisha barovi i slicni objekti sluze za pranje love ovim takozvanim "finim" momcima,prali bi oni meni wc,i to cetkicama za zube,i do jutra da se sija wc
To ona sisha Dubai u Hrasnom tek renovirana ide posao .
Najduze mjesec dana pritvora.Izdrzite nekako i taj mjesec i opet ste vani.Znam,dug je mjesec,ali proci ce.Karic uzorna famelija.
Ma baš ste beze, pustite ljude na slobodu, još koji dan da iftare pa Bajram, neće više. Da li iko povlaći pitanje koliko ljudi je overilo, najebalo, zaplakalo itd. zbog ovakvih gadova?
Pravda za aljosu i sve njegove rodice i jarane
Izadjose oni za baksis. Boze zasto nam kakvog Tita ne das? Kakvog kamenoloma? Kakav gumenI cekic? I naravno prijeratnog milicijonera. Ovi Karicici I njima slicni bi danas ste mali kamen gume I'm cekicem, ili krampo po citav dan u Komunalnom