Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesec i po' odgode jer dvoje od 46 nije došlo. Dakle ostalo ih je 44ero koji isto u neka doba mogu da ne dođu. Ako svaki slijedeći put izostane po dvoje, to je 22*1,5= 33 mjeseci. Naš sud dopušta odgodu od najmanje dvije godine i devet mjeseci ako optuženici ulože minimalan napor za izmišljanje nekog izgovora za nepojavljivanje na sudu tipa umrla mi maca, razboljela se tetka od komšije, imam neke fosne da nosam itd. Love Bosnia :-***
Dok svi ispucaju svoj bonus za bolovanje doći će do zastarivanja predmeta 😄
Znaci da nevjerujes. Kantonalni Sud i tuzilastvo pogotovo je leglo degenerika i korupcije najvece. A svi dobri: advokati uzimaju lovu za izlaske, ova bagra ce se izvuci, sud samo radi svoj poso.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pravda je spora, ali i nedostižna. :-))
A HRVAČIĆ advokat lopov? Njega ne spominjete? Kontate zaboravice se... E NECE HRVACICU LOPOVE NA SEDZDU PADAS 5 PUTA DNEVNO A TUDJE KRADES!!!! LOPOVE!!!
Bivsi,,Ministar Policije,, izdajnika,,Alije,,cekace i uzivace,,penziju,,u Kapedomu Zenica. I cekace,,stranacke drugove,,ciji se,,masovniji,,priliv ocekuje,,kraem godine,,.
Da je Delamustafic nekim slucajem aktuelni clan SDA ili SBB, a ne neki bivsi funkcioner, vec bi se uveliko radile neke zakonske rekonstrukcije u pravcu liberalizacije stavova o naslijedjivanju i raspolaganju imovine umrlih osoba.
Dobra ova Majkiiina stvar - Bolje je bolje...sad odslušo - kida....
Frapantno je da Samir Muslic poznat kao djavolji notar I dalje radi i jos na podrucju novog grada provodi ostavinske postupke iza umrlih po nalogu suda.
Ma pustite ljude, šta ih džaba mučite :D
Zato fino odrediti pritvor 30 dana, nisu svjedoci pa da tako pravdaju svoj izostanak.
akcija Pravda? malo morgen. na našim sudovima nema pravde. osim možda za sitnu buraniju
Ma prelijepo. Danas nas je ova odgoda koštala par hiljada maraka, a ovo je tek prva u nizu.
SVE OVE ŠTO STE NABROJALI KAO OPTUŽENE ZA GODINU-DVIJE BITI ĆE NA SLOBODI KAO I LEJLA FAZLAGIĆ KOJA SE BRČKA U JADRANSKOM MORU KOD OPATIJE!
Ovo će biti maratonski proces...46 optuženih, 13 vještaka, 150 svjedoka. Čak i da se ne ponovi izostanak nekog, trajaće godinama....a uz izostanke i odgode, ako se završi za 15 godina, biću iznenađen.
Ako nas ovo sve zajedno ne opameti onda nam nema pomoći ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
dobro ih čuvajte da ih propuh ne ufati i naveće nek se pokriju po glavi
Stvarno mi nije jasno što ih stalno hapsite kad nikog ne osudite, poljubite i vratite ..