Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti babo što si me udaro kad je trebalo
Možda su ga babo/mama udarali za loše ocjene, pa je zato to uradio, znao je šta ga čeka. Roditelji nemarni, mislim nemaju ili ne žele provoditi vrijeme strpljivo sa svojim djetetom i pomoći mu oko problema, objasniti, kako u školi tako i u životu. Sve ters.
Kad se babo vrati kuci pijan, on napravi uvijek neki zijan oooo babo, babo, oooo ma mojne babo... Sa terena kad se vrati i parkira kamion do birtije nocas svrati da popije bar imalo oooo babo, babo, oooo ma mojne babo.. Kad se babo kuci vrati prvo malo popije, ko mu proba na put stati stos u glavu dobije oooo babo, babo, oooo ma mojne babo.. Kad se babo pijan vrati naseg cuku zadavi, zenu bije i marise, a Kemi oko izvadi ooo babo, babo, ma mojne babo.. Kad se babo kuci vrati pijaaaaann.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovdje 2 stvari treba uraditi: 1. Dati otkaz debilu koji dize rampu na naplatnim i mrtav-hladan naplacuje 8 KM od djeteta za volanom. 2. Malom po ubrzanom postupku dati vozacku dozvolu, zasluzio je. :)
Koliko ja znam na ulazu imas samo taster aa ciko je na izlazu
JEL IKO MALOM OSTAVLJO KLJUČEVE OD HELIKOPTERA ??
PAZI VAMO. MAjci krivična prijava za izazivanje javne opasnosti. PA će ubuduće ostavljat ključeve u kolima. Da je to neko drugi uradio a ona vozi auto sa djetetom unutra u suret njemu uslijedilo bi ; STOKA DIVLJAK MUŠKA ŽIVOTINJA itd itd, a ovako NEKI LOPOV ( a ne kradljivica) JOJ UKRAO DIJETE. PA imal iko u ovoj zemlji da ovu mrežu žena za pomoć ženi PRIZEMLJI !!
https://www.youtube.com/watch?v=jJmenIjjPrA
_"Za sada još nije poznato u kojem pravcu će teći istraga, ali bit će dokumentovane sve činjenice o slučaju. U istragu se uključilo i Kantonalno tužilaštvo, a nakon analize slučaja bit će utvrđeno da li se radi o krivičnom djelu ili samo prekršaju." Kakav prekršaj? Ovo je čisto krivično djelo. Roditelje treba dobro novćano kazniti, a kaznti ih još zbog zanemarivanja maloljetnog djeteta. Ostaviti sina u automobilu i još ostaviti ključeve je čisti nemar. Ova majka je zakazala u odgoju i vaspitanju svog djeteta. Drago mi je da je dječak svoju avanturu uspješno završio :))). Dobro je da mu je nestalo goriva. Uz to zaključujem da je i dobar vozač :)))) nije napravio ni jedan prekršaj, ili policije nigdje na putu nije ni bilo od Sarajeva do Tešnja. Vjerujem da nije bilo policije na ovoj relaciji, jer da je bilo, valjda bi uočili dijete za volanom. Prosto me strah ove naše policije.
Koje kantonalno tužilaštvo: Kantona Sarajevo, ZEničko dobojski ili srednjobosanki. A da je još bilo malo čorbe u autu moglo je i specijalno tužialaštvo Srpske , tužilaštvo Republike Hrvatske. Ili ako bi se umješao sa 11 000 izbjeglica i tužilaštvo Slovenije. A da je to uradio učenik ISLAMSKOG MULTIMEDIJALNOG CENTRA ZABRĐE, u Srpskoj bi nastala panika. Ko zna šta mu je moglo bit u GEPEKU ?
PA ne bismo mi širili odijum prema policiji. Da su ga saobraćajci presreli negdje na cesti, sigurno bi ga zaustavili i napaltitli m mandatnu, pa ga uljudno ispradili do granice svoje zone odgvovornosti !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreca pa mu majka sipa goriva samo za 10KM. Da je rezervoar bio puno, malac bi nagur'o i do Bosanskog Broda
ma kakav Bosanski Brod... sa izbjeglicama iz Sirije stigao bi u Njemacku...
JADNO DIJETE,NESTALO MU GORIVA.-KADA MU OSTAVI KLJUCEVE,STO NEOSTAVI I KOJU PARU ZA GORIVO.-MOZDA BI MALI DOGURAO I DO MINKENA.
Je li to ono isto dijete za koje je brižna mama rekla da ne zna voziti automobil?
nema tamo jos autoputa,samo magistralni put M-17 papci nepismeni
Ja koliko znam mjesto Sije se nalazi izmedzu Maglaja i Doboja tacnije u sijama je stacionirani radar koji slika preko 60 km/h. Pred sami ulazak u Doboj imate odvajanje za Tesanj i skrece se lijevo pored 3 HIFA pumpe. Otkud Sije u Tesnju jos pored autoputa i kako je dijete proslo naplatne kucice. Istina je da je tu noc blokiran ulazak pred raskrsnicom koja ima odvajanje za tesanj i doboj, gdije je policija zaustavljala svako auto koje ide u tom pravcu. Meni ovdije nesto smrdi, njihove izjave se nepoklapaju al nikako. Ovdije se nesto zataskava. Trebali su se prvo fino dogovorit sta ce lagat a ne ovako .
Šije pripadaju teritoriji opstine Tesanj,a to sto ovi sa Klixa,kako izgleda rijetko kad provjeravaju informacije,to je nesto drugo,i ja bi mogao ovako iz svog stana da vodim portal :D
Hahaha mali je legenda :D Pa stvarno moras biti dobro opicen da ovo uradis hahahaha :) Mama nemoj po glavi, mama hahahahahhahahahahaha :)
Još jednom čestitam roditeljima....
U Sijama pored autoputa. Vidi se da je tekst pisao klasicni sarajlija. Nikad dalje od Rajlovca isao nije.
Kralj Sa 12 godina bolje se ponasa od 95 % taxista, oni bi na sred auto puta stali
decka odmah u neku nizu klasu formule da se kali...
Hebo ga rat, pa koliko to dijete ima godina????????
HIFA, šta se čeka sa stipendijom za ovog ekstra talenta. S tim da se ubuduće koristi SAMO VAŠE GORIVO !! Čuho osto bez goriva usred Tešnja. Loša reklama !
Sa vašim gorivom ili bonovima lako bi prešao i državnu granicu ko napaltnr kućice, pa onda ko što kaže ona pjesma, udri autoputem za ZAgreb i EU ! A na radiju je sviro Boogie Woogie !