Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jednostavno dnk analizom utvrditi dali je mutevelijino djete!
mutevlija je tip koji zigu po djamijama
BEM TI SITEM
Gdje ste sad Sarajlije i ostali da strajkujete protiv obustavljanja procedure protiv Mute?? A premijer vlade SBK mozel mirno spavati pored Mute komsije ako ima djecu??
1. MUTEVELIJA JE PREDSJEDNIK DŽEMATSKOG ODBORA , ON SE BRINE ZA FUNKCIONISANJE DŽAMIJE 2. AKO JE OVAJ SPECIJALAC SILOVAO DŽEMILU URADI SE DNK ANALIZA I STVAR JE RIJEŠENA 3. AKO ON PRISTAJE NA TO ZNAČI DŽEMILA LAŽE , A AKO NE PRISTANE ZNAČI NJEGOVO JE 4. A DŽEMILA JE VEĆ KORAČILA U DŽEHENEM JER JE ODUZELA ŽIVOT NEMOĆNOM BIĆU , ZAMISLITE SITUACIJU KAKO JE BILO BEBI KADA JU JE DŽEMILA GUŠILA
pa tako ti je prijatelju i u avganistanu. muskarcima sude za silovanje i budu pusteni, dok su zene uvijek krive.
Kolko znam DNK analiza je pokazala da je mutevelijino dijete. Ali posto mutevelija ima popola kucu s premijerom vlade SBK, normalno da nije kriv i da se obustavlja proces protiv njega. a djevojku koja je silovana i dalje sude.. To ti je nasa realnost... NICIJA NIJE DO ZORE SJALA....
Bakirovci vole vise popljuvati po islamu neg kruha se najesti, iskompleksirani Bosnjaci, et to im je ;)
Ispravite ovo živi bili, MUP USK u Travniku.
Gledajuci kako taj mutevelija sto je oslobodjen prica pred TV shvatio sam da lik fakat nesto skriva i nije bas neki covjek od morala , drago mi je da mu je oduzeta pozicija u Islamskoj zajednici i da je udaljen od te duznosti.Zao mi je djevojke koja je propatila a sam taj Sulejman Hasicic da je nevin kao sto govori pristao bi on na DNK analizu- s obzirom da nije to uradio ja ga smatram krivim.Ali tako je danas nece ga zakon kaznit ali kaznit ce ga Allah dz.s. jer on sve vidi i on sve zna!
I ja se nadam da si samo ironican, u protivnom bolje da te mama abortirala nego sto ti je dala i to malo mozga s kojim ocito ne uspjevas funkcionisati.
fakat, sta bi sa DNK analize?
Idi bre nakrkaj se svinjetine mejtu jedan rakijaški! Dabogda se pantljičarom zarazio!
Koji je kyrac mutevelija???
sta se ti bunis - vidi ti se po rjecniku da nisi vjernik, nego samo neki turbo napaljeni majmum.
Administrator bm ti mamu u po p*cke. Kad neko pljuje na SDP onda ne brises komentare, a kad neko pljuje po islamu i svetinjama islamskim onda ne brises!!?