Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamiondžije, ako ste već bezobrazni i nećete da propustite kolonu iza, možete li barem držati rastojanje između vas? Često se vozite šleper iza šlepera kao da vas veže kruta veza, stoko bezobrazna!
Nemas pojma jarane sta se ovde desilo a mlatis bezveze. Nije u pitanju preticanje nego je ovaj sa dzipom presao preko linije vjerovatno zbog mobitela ili neceg drugog sto mu je odvratilo paznju sa ceste i nije drzao pravac. A ljudi koji su ovde svjedoci bili tvrde da je ovaj za dzipom par minuta prije udesa preticao drugog slepera zajedno sa malim autom (znaci kolonu) i to na nepreglednom dijelu. Nesavjesna voznja i neprilagodjena uvjetima na cesti.
Sve debilski komentari,niko ne komentira rad policije koja radi uviđaj više od sat vremena,pušta iz pravca kladnja a iz Sarajeva stoji sve
Moderne ceste u skladu sa potrebama i standardima šezdesetih godina prošlog vijeka. Pri tom nam drze ruku u dzepu i otimaju akcize koje se ne troše za ono čemu su namjenjene. A vi samo i dalje glasajte za konstitutivni tronozac.
Koliko se samo pretiče na punoj na Karauli! Primitivni vozači kamiona nakupe po 20-30 auta iza sebe ićjer neće da skrenu i propuste ih, što su dužni po zakonu. I onda neki vozači izgube strpljenje i krenu preticati...
@novi.dan.nova.nafaka kamiondzije uvijek voze po ogranicenju. Ja imam veliko postovanje prema njima. M-18 je pun sigurnih mjesta za preticanje, samo je pun glupih vozaca.
@novi.dan.nova.nafaka .....nisu vozaci kamiona primitivni, oni voze po propisu, vec njihove gazde koji ih tjeraju da rade non stop, bez prestanka....... :(