Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trola ne ide Grbavičkom već Zagrebačkom...
Šaš, sve Fočaci i Sjeničaci...
Sta ce papci nikako da nauce... msm na klix
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja nekad ne razumijem ove pjesake. Ja sam i vozac i pjesak. Kada prelazim ulicu uvijek pratim vozilo koje ide prema meni, jer ne znam ko je za volanom i da li gleda. I ne vucem se preko pjesackog prelaza kao prebijena macka, naravno ni ne trcim. Ako vam je cilj da poginete za zeleno svjetlo, onda dobro vam ide. Kada vozac udari pjesaka, ode u zatvor i i odsluzi kaznu, cist je pred Bogom i narodnom, a pjesaku to moze zivot promjeniti.
Zao mi je covjekaa neko je pitao kako se zvala ulica prije rata, Lenjinova..a ovo kao sto se vidi nje nekadasnja Lenjinova, a sada Grbavicka, nego Zagrebacka..
Ima li i jedan dan kad neko ili nesto nije "oboreno" u ovoj drzavi.
na svasta se insan navikne, pa i na to da je normalno da skoro svakodnevno neko zagine u saobracajnoj nesreci. krivi smo mi sto tolerisemo one koji su zaduzeni da provode zakon i kaznjavaju pocinitelje ovakvih nesreca. da vas jos samo napomenem, ide proljece...
Ja konto desilo se na Stupu, brz oporavak pješaku!
Tamo je negdje Sejficeva sestra pa reko da nije i ona krenula
Jel' to bio ispit pa oboren? Joj ko sve radi kao novinar na Klix-u.
Pa nije čunj pa da je oboren... cccc....
napravili su brzu cestu i sad treba navici se na to,a dole ga gasaju ovi iz klanova stari grad ipak se mora pored Ize proci 110 na sat da on kaze ovo je pravi mangup
BH - MEDIJE DOBILE ZABRANU OD NEFICA DA KORISTE RIJEC "ZGAZEN" U TEKSTOVIMA !!!!!
Napraviti mrežu kozijih puteva po državi i zabraniti auta, nema druge.
saobraćaj ga oborio s nogu....
Jao Klix-e brži ste od Hitne pomoći hehehe
Trola ne ide Grbavičkom već Zagrebačkom...