Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije BiH nego Bosne i Hercegovine. Paljansko-genodicna novinska agencija SRNA uvijek minimizira i negira Bosnu i Hercegovinu, pisuci skraceno BiH. A kad je u pitanju genocidna tvorevina onda je punim imenom pisu a ne sa rs. Naravno nepismeni novinari KLIX-a to ne vide, i nikako da nauce da se BiH mora pisati punim imenom Bosna i Hercegovina a genocidna tvorevina rs uvijek skracenicom kako bi se minimizirala i negirala.
zalosno sto joj nisu bila djeca i unucad sa njom
ne znam o kome riječ, niti je važno...ali tvoj izjava će te stići vjeruj...stidi se ....
@tata ...nije vrijedan komentara...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zalosno bas a zasto niste prave slike ubacili sa mjesta nesrece,strasno sta je ostalo od golfa 2 u kojoj je poginuo suvozac.
Pa nije Klix Avaz
Zna se sta bude kad se sudaris sa Volvom ili Saabom.
Zalosno!