Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Staroj pravoslavnoj crkvi u Sarajevu održana liturgija i tradicionalno paljenje badnjaka. "Zalutalih metaka" nije bilo.
Zalutalo 5 metaka.
riječ o zalutalom metku ...rekao je dežurni u Operativnom centru. Da su u njegov stan gađali, da li bi rekao isto to ?
Slavili bozic.
Imal kakve kategorizacije ovog čina?!? Možda neki terorizam? Nešto.... Jel ko čuo da je terorista uzvikivao:pomoz bog? Đe su vrli novinari sa "stendapima" da protumače i da nagađaju? Da kažu u live-u da su čuli kako je neko čuo da je napadač-terorista to uzvikivao dok je pucao. Da kažu da im je to javljeno iz pouzdanih izvora. Đe je milicioner lukač? Đe je taj milicioner da stane ped kamere sa svojom ledenom, bijednom facom?
Mir i suzivot. Jedni sa oruzjem u rukama a drugi sa komadom kruha i vodom. Ravnopravan odnos kao i 92. Samo podijeliti na etnickoj osnovi i sav narod ispremjestati. Po sveim desavanjim dosada nema suzivota. To je misaona imenica.
Bogomolje ne treba dirati ... Ali ima budala Boze ;-)
Dal je ovo teroristicki napad? Dali ce pocinioci dobiti kaznu kao Mevlid Jasarevic?
Pišam se na Srbe i na vaš genocidni božic, sretan vam svima da iduci docekate 2m pod zemljom
Klasicni teroristicki akt!!!!
ovo negdje sakriveno, jedva se i vidi - a Sebija i UKCS glavna vijest! - svaka vam cast!!!!!
jadno ali bas jadno bez obzira jeli bila đamija ili crkva ili neznam vec sta,to je nesto sto je nekome sveto,to je nesto sto se nemoze odbraniti samo jer nije zivo bice...a taj neko je jadnik koji samo to uradi tako jadno i skriveno pravi mangupi se pokazu izadu i kazu taj sam jadan li si ti kada si takav stara poslovica kaze: "TESKO ONOME KOME BOG UZME PAMET" Tesko tebi jadnice jadni!!!!
Muslimani nemaju oružje, tu mogućnost treba odbaciti, odmah tržiti zaštitu vitalnog nacionalnog interesa u Janji. Ali je pitanje sada ko je pucao kada su sve okolo muslimani.
Sve u duhu krivoslavnog božića! Servski način slavljenja praznika...
teroristicki napad