Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se vozi 100km/h, pretiče na punoj i trubi. Neki dan vozim bas ovuda, snijeg pao, poledica a oni pretiču i gasaju. Kud cete u boziju mater?!
Ocigledno, nekim, svojim putem. Sklonis se i ne pa me tu jes!!!
Svojim putem u slične situacije, to mi je potpuno jasno. Zato ja stignem od tačke A do B a ovakvi od A do bolnice i otpada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
po milioniti put...puna linija...
Ne vaze ogranicenja i pravila za njih, jer oni "znaju" voziti... LoL Balkanska pamet na djelu....
Da li neko zna kako su ove dvije djevojke sto su bile u vozilu Dacia bile su mnogo uplašene
Ako je ovo stvarna slika mjesta udesa onda se stjece dojam da je neko namjerno izazvao saobracajni udes.
Mobitel
Polusvijet u akciji.
Pretico hajvan na punoj. Zuri se seljacini do juce vozio dvicu i sad arapima prodo zemlju i koje ko on. Ja bi ga razgulio za ovo
Kazu puno kamera i presretaca. Treba za ove zivotinje na svaki metar postavljat radare. Kad kreten poxne preticat ne racuna da nekocije dijete ili nekog mozes ubiti. Samo povecati kaznu i to zatvorom od 5 godina
Kazne proporcionalno tržišnoj vrijednosti vozila!
Uzasan put za nocne voznje.Da bar onu novu fluoroscentnu boju australijsku nacrtaju po sredini.
Sad sam prosao, kraj maglaja dvoje se isto tuknuli, stoka Bo’kte mazo
Sto stoka?