Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je ta cuvena nove 'sarajevska' omladina sa pederusama, trenerkama i utokama... sandzaklije i focaci. Furanje na kvazibalkanske mafijase. Gdje nesta rock furka?
Kad ih vidis sa Armuni torbicama i Kulvin Klin majice sve ti bude jasno.
I one flourescentne tene na lohotnjačama a gore šorc a u džepu švorc! Tipični klošar Ilidžanski- treba ih integrisati u novi 'call of duty' kao negativce i namerakat se barem virtualno haah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tri gazije držali maloljetnu djevojčicu...ma samo derati višegodišnje zatvorske kazne, jer ako su to sad uradili dogodine će silovati i udaviti, đaba onda ona floskula: Od ranije poznat policiji...
Kakve zatvorske kazne, vidis da je ovaj ubio momka nedavno pa eno ga na slobodi.
evo samo da vam se Aldijana javiii HAHHAHAHAH zanimljivi vam pravo komentariii :D
HAHAHHAHA kraljice bratova imas veca muda od ovih debila sto pisu ba :D
Ma mozete vi da pusite qrc njima svima svi vi pisete preko komentara ovakvi su onakvi su a niko od vas nema muda to u facu da im kazete kad ih vidite bjezite od njih !
To bratee reci im HAHAHAHA ma samo neka komentarišuu kada već nemaju pametnija posla ...
nabiT nogom da mu yaya mjesto krajnika dodju
Ta maloljetnica se zove Ivona koja nije mentalno dobra. Ne znam sta ce ona koji klinac na toj zabavi kad nije sva svoja, ne bi niko nista bez razloga uradio
Pickic Eugen ne zajebavaj kom nije na vjerskoj temi.Kitu ces ti u grlo od magarca dobiti debilu hajvanski.
Djeca su samo htjela malo da se zabave...
nije l0sa.. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009604680384&pnref=friends.search
fina ova Aldijana...
e baš ti hvala :)
Roditelje treba malo kroz sake propustit da ih pametnije odgajaju,Imam sina hvala Allahu i zivot bi za njega dao a kad bi vako uradijo nesto prije bi ga ja sahranijo nego da o njemu citam da je nanijo bol nekom.Kakve feste i alkohol Ali to su babini sinovi jer kakav nabo taki sin.Kako bi vi meni pjevali i cistiti ulice mamicu vam jarecu.
Nju dobro išutat,a njima dugu 9 u potiljak.
Hamidaga,ti si običan papak pa samo balije mogu ovako bez ponosa i obraza.No nema veze bit će opet po ušima i mrš pseta nazad u Diriju.Ko neće zna se ...... u čelo.
Sta ostade od nekad divnog grada sad je pun ovakvih kurava i olosa.Jos kad se tome doda ovaj mjesecar povraca mi se
ubilo se za Isil'a svi skupa svakako traže maloljetnice...
Osloboditi će njih gospodin politički postavljen sudija koji će naći rupu u zakonu kojeg su političari za takve i donjeli.
Ne znam zašto, ali etoimam tu naviku da otvorim facebook profile ovih wanna be kabadahija od 30 kg i profil Medin Koso kaže "works at: prodajem swe sto je skupo a ne ko klosari koji prodaju beze stwari i opasni poslovi koje ne rade djeca." Iskreno ne znam da li bih se smijala ili plakala nivou inteligencije koji je uistinu ravan sobnoj temperaturu. A što se ove maloljetnice tiče vjerovatno si željela biti u društvu wanna be klošara pa ti skočilo na nos, ubuduce dobro razmisli, s kim, kako i gdje :)
Ovaj njihov frizer ko da samo zna jednu frizuru shishati.
trica kec bajo moj