Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armin Isakovic 2008 ubio majku na Mejtasu a 2009 ili 2010 se vratio na radno mjesto u Elektroprivredi... Mi smo kolektivno propali kao drustvo... Toliko od mene...
bosnjacka posla
@c.leon +
Ne znam eto... majka je majka, i sav tekst je duboko potresan, ali zamalo sam počeo da plačem kao dijete na ovo: "Zatim je u drugoj prostoriji pronašao nenu koja nije spavala i nju je također usmrtio udarivši je više puta sjekirom". Meni je cijela priča za ne povjerovati.
Sami psihopata do psihopate. Momak je ubio tri osobe na zdravu svijest, i ljudi ga sažalijevaju.. Svi smo mi morali raditi i svima se dešavalo da imaju nedovoljno pažnje. Valjda, po komentarima ove zdrave evoluirane zajednice, trebamo svi iskasapit nanu, majku i oca, jer naravno, svako je drugi, osim nas, kriv za naše probleme.
"On je na saslušanju kazao da je motiv za počinjenje ovako gnusnog zločina nedovoljno pažnje od ukućana te to što je morao puno raditi." Pa ti tjeraj Bosnjaka da radi!
nas zakon su skrojili bakiri brankovici zvizdici i slicni lopovi da bi bio nikakav jer ako za ubistvo neko dobije 7 god pa kolko bi dobio neko za utaju poreza 1 do 2 god max zato je to tako ,sve ali bas sve nam je naopako,da je ovo u usa bila bi dozivotna ili smrtna zavisi od drzave NAROD ZNAAAAA
glavonja nez kako se zove glavonja koji je ubio dvije djevojke kod importanea , da je kojim slucajem u usa to pocinio sudija bi mu naredni dan opalio cekic jedno 40 god i zaboravili bi ga da postoji a ovdje se jos izjasnjava o krivici tj da nije kriv pa ce dok se ohladi presuditi na nekih 6 god i pustiti ga za 3 god jer gvozdze se kuje vruce.
U normalnom društvu, ako ti se nesvidža kod kuće, odeš nađeš sebi posao, stan, i fino rekneš "popušite mi kurac". Drugo je kod nas, kad nemaš kud. Ko će znat kakvi su odnosi bili u kući. Možda su svi bili psihopati. A gdje je tanak hljeb, tu svađa nije daleko. Možda su mu brojali svaki zalogaj. Čovjek kad se osječa ponižen može čudo napravit, da ni sam nevjeruje. I ovaj se na kraju sam predo.
ovaj Nezir ko onaj junak Dostojevskog, sjekirom po glavi
stvari kakvih ima svugdje po svijetu,zalosno ali nije valjda da cete mi reci kako na zapadu ovoga nema pa u USA imate svaki dan mass killing na nekom mjestu,po Evropi koliko hocete,o tim ljudima niko nigdje ne brine dok se nesto ovako ne dogodi,onda se digne halauka
10 godina pritvora. alo se dobro ponasa izace za 5, i tako imati vremena da nadze zenu i uzgoji dzecu.. i tako moze i njih poklati u toj istoj kuci koju ce biti jedini nasljednik.. mozda tada ce dobiti malo duzi pritvor.
Vrhunac novinarsta: Slika sokiranih komsija!!!
Slika kao iz nekog Kustinog filma. 2017. godina !!! Pravda za Nezira. Trebalo je izdrzati u toj vukojebini, jos jadnik bio bolestan. Meni je dovoljno pogledati sliku da mi se jave neke crne misli, a tek kako je zivjeti tamo.
hocemo mi zapadne sudove i krivicne zakone. Nije nam Tito valjao, ovakve au streljali za 7 dana..
Nisu. Smrtna kazna je bila jako rijetka u Yugi od reformi '50-ih. Imas ih sto i danas robijaju ubistva iz tog doba. Sjeti se samo Kuduza, koji je hladnokrvno ubio zenu, a bio robijas "ponavljac". I onda mu stoka da zlatnog ljiljana sto je krao po kucama i htio da pali kuce po selu.
Žao mi je što je sebi upropastio život, ali sudeći po ovome već mu je bio pakao. Možda mu nisu davali pažnju, ali bi pametnije bilo da ih je ostavio nego pobio. Ali hajde ti koristi razum kad čovjek presvrne. Je3i ga...
frajer je htio sebe ubiti,ali eto guglao sam njegovo ime i mozes naci na netu cime se bavio,hobije koje je imao.Vidim volio je gledat japanski anime i vjerovatno je tu bjezao od stvarnog zivota koji je njemu bio pakao,zao mi je nezira i nane,mati i ocuh su krivi 100%
Ovo dosta govori o odnosima medju ljudima danas. Niko od komsija ni danas ne bi nista znao da se ubica nije prijavio, toliko o obilazenju i druzenju u komsiluku. U Titovo doba, jedni drugima u kuce ulazili nepozvani, jelo se i pilo skupa, na svakom koraku druzilo. Danas se pola ovih komsija potajno raduju ovome.
@urban_cyclist Nema to veze sa 'titovim vremenom' nego samo sa prošlim vremenom.
samoZajedno@, ima itekako sa Titovom politikom koja je radila na medjuljudskim odnosima bez obzira sto su cetalji mislili dominirati. Ako kazes "proslo" vrijeme, onda bi to znacilo da su se svi pazili, a dobro znamo da je zapad u to vrijeme bio."hladan" po tom pitanju. Sad smo sampioni..doduse to ima veze sa odgojem, jer su seljacine naselili gradove, a oni se ponasat ne znaju.
Za normalni ljudski um je ovo nesvatljivo, mlad momak da tako gubi nadu i vjeru u zivot i buducnost! Vjerovatno neki psihopata i ti njegovi roditelji neki koji su se mnogo brinuli o psihopati, tako da se desi to sto se desilo! Ima njih jos oko nas al koga to interesuje kad uhljebi samo misle na svoje dupe i gdje ce sta zavrnuti!
Ocuh komentarisao na klixu kad ga je nezir savat`o...
Ko fali ovih dana..
pretpostavljam po prici rodbine i komsija da su jahali covjeka i maltretirali ali nista ne opravdava takav postupak pa ti valja odgovarati. volio bih samo da imamo takav zakon sudstvo i drzavu da svi jednako odgovaraju i da se djeca mocnika koja prebijaju ljude na smrt ili gaze po ulicama ne stite i da se ne izigrava pravda a da se ovoj sirotinji kad poludi odmah odrapi kazna.
volio bih, zelio bih, nadam se i sl., su rijeci i djela koja najbolje opisuju vecinu BiH gradjana i njihovu letargicnost.. naravno zele da im bude ko u Svici i sto je najbitnije da to neko drugi/drzava napravi dok se oni nadaju. nadajte se i dalje
@novi123 da volio bih i ja sam manjina. ne pada mi na pamet da idem paliti ni rusiti niti mogu drugog uciti demokraciji ni politickoj kulturi, niti zelim slusati savjete nekoga ko ovdje nije nista htio da promijeni nego je pobjegao u drzavu koja ima hiljadugodisnju tradiciju politicke kulture i da mi sad drzi lekcije sa distance.neko drugi je izabran i masno PLACEN da napravi takvu drzavu, to nije moj posao, a sto taj ne radi svoj posao to je posebno pitanje.