Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi znao gdje je i kad bi ga pronašao ne bi uzeo ni marku!
Samo eure i dolari dolaze u obzir.
@BOSANSKIrijecnik1631 nikakvi euri, dolari, marke, dijamanti ne mogu zamijeniti sreću roditelja!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj prošao poligraf.... poligraf ne može se koristiti kao dokaz na sudu iz razloga jer nije uvijek pouzda. Treba pritisnuti tog lika.
Davide, nemajmunaj, ostavi se kurvi i rakije i pravac kući, eto ćeće sa mokrim konopcem!!!
Buraz niko normalan taku frizuru nema nesto ne stima ovdje
Iskreno se nadam najboljem ishodu...ali tu lako moze biti da je on sam negdje otisao i ne javlja se..vjerovatno zbog pritiska bogatih roditelja..koji su ga vjerovatno pokusali oblikovati po vlastitim zeljama..a on sam ima svoj fazon..dredovi..vutrica..itd
ima dredove...... travica fazončići...Boga pitaj s kim se on druzi...ma naći će ga...
Niko ne pita odakle ovima 100.000 a žive u šumskoj ??
@pascal TO su sve pretpostavke, malo je ljudi u Bosni da imaju 100.000 KM da iskeširaju, zato me i čudi ali ovo sigurno nisu čista posla..
@Psorijaza ne budali kad budala nisi, ja dam pjevljki milju pod šatorom =3tri kubika madre(daska 5) nikad nisam manje ukro šumaru od deset kubika. Imam brentu od rata pa ti vidi koliki je to keš. Samo nemoj da se razočaraš pa odeš u švecku!
Otišo u Ukrajinu..
Odkud ovim 100 000 KM?
Mozel 50 sad a 50 kad ga nadjem?
Ku.ac ce dati 100 000 KM
@LesTempsModernes to ti mjeriš prema sebi
ZABRANITE KOMENTARE NA OVAKVE ČLANKE IDIOTI JEDNI!!!
Pa nije Messi
Odkud joj 100.000 km?!?!?!?
Opet treba zivjeti u nadi da je ziv i zdrav tu negdje mozda u blizini ali je ipak sa druge strane podug period 6- i dan
ja ne vjerujem poligrafu
A sta je ovdje toliko tesko skontati.Ako je momak napisao da provjere ovog lika pritisni ga dobro, provjeri sve zivo.Od alibija do mobitela i stana.Imas osnovanu sumnju, pise sve u poruci