Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kad nađeš željnu kokaru a stara od kuće zove INTERPOL gdje siiii burek hladaaan
To mi je jako poznato burazeruuu hehehe
Kad se sjetim onog sto je tri dana kod djevojke bio, pa kad su ga “nasli” javi se u komentare i napise “da sam bogdo je..”
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da je kurvaluk u pitanju.
našo nekog tipa.
Jednom ja u petak otišao od kuće i dolazim u nedjelju predvečer, a majka krečila i na mene zagalami: "pizda ti materina, gdje si ti čitav dan"
Sinoc je uzasna magla bila u Bugojnu ne vidi na 3-5 metara
zbriso svojima u anadoliju.
@KrnjaBeHa sta seres ti i turska vise,nemoj se zajebavat sa ovakvom situacijom
bezveze ga trazite, zavrsio je negdje na stepenistu kao Sejo Kalac ...
Ja sam u njegovim godinama nestao na dva dana, nit je ko primjetio, nit sam se ja vise ikad bogzna i naso. Nadam se da je sve ok s malim, glupo je jedino ako se namjerno ne javlja na telefon.
Je li kod vas neko zakon usvojen da svaki trokutistanac mora imati ove ljakse frizure, jer ja vecih sabana nisam vidio nego kada prođem kroz ono malo puta trokutistana? De ba malo se saberite, izgledate ko turci koji su turisticki u Evropi sa ovim frizurama i seljackim farmerkama koje su iscijepane..
A liku želim da ga nađu i neka mu srede malo frizuru...
nije bas neka prilika za takav komentar. p.s. moras shvatiti da sisanje na keca sa siskama naprijed vise nije u trendu nigdje, osim u RS-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dokle više nestajanje?
Zgrabila ga neka dijasporka za praznike he he
našo si nekog kuronju.
Mogu zamislit intenzitet njihove potrage...
100 vise traze tijelo onog momka, nego ovog zivog
nemam naravno nista protiv, ali trebamo svi biti jedanki....