Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesreća se dogodila oko 23.30 a uviđaj završio ok 3 i 10.Iako je policija završila veoma brzo tehnički dio posla.Gospoda iz Bihamka je potovarila vozila i ostavila plastiku i staklo na putu.Nakon što su vozila uklonjena pozvana je služba da počisti dijelove i krenuli su iz Doboja.Tri i po sahata čekali smo Metlu da počistimo jednu traku da prođemo.Nakon negodovanja i preklinjanja policajca na uviđaju sami smo pomeli kolovoz ,bacili pijesak i prošli samo oni koji smo se nalazili u tuneli.Za ostale je saobraćaj i dalje ostao zatvoren,Usput smo službu za čišćenje sreli između žepča i maglaja.Užasno je ponašanje policije na uviđaju i prestavlja svojevrsan terorizam učesnika u saobraćaju.Najmanje 4 sahata je trebalo da se to sve okonča što je sramora nad sramotama i za Policiju i za bihamk i za putnu sluzbu.
da bosnje nema trebalo bi ga izmisliti
a brate mili, sta funkcionise u ovoj drzavi... na kraju krajeva, zna se kakva sve bagra radi u ovoj nasoj muriji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u pojedinim zemljama te salju pshijatriju kad nagazis punu
nazalost je tako. moj prijatelj je u svicarskoj proveo 3 mjeseca na pshijatriji zbog preticanja, na srecu je uspio sacuvati dozvolu koja mu je bila oduzeta na godinu dana... a kazna par milja eura samo
Zašto niko ne govori o udesu koji se sinoć desio na ulazu u Vogošću. 2 sata sam skoro stajao u koloni i čekao. Nadam se da nije niko ozbiljno povrijeđen...
Samo se još kod nas u evropi mogu voziti tehnički neispravna vozila. Golf dva po svojim godinama već predstavlja opcu opasnost za sve ucesnike saobracaja. Samo sto je bosanac navikao na loše, i sve ce uciniti da se ne potrudi da poboljsa nesto, i uzme bolje auto, pa i hvalit se da je njegov golf dobar u najmanju ruku. Ovakva vozila treba uklanjati s puteva. Ako nemas za sigurno auto, koje nece dovest u opasnost tvoju porodicu, vozaj se busem, jer i nisi privrijedio za bolje. I dosta ste glumili zrtve da nema posla i to. Svako ko hoce, nece moliti milost, nego ce sam sebi zaraditi koliko mu treba, a ne kriviti sve druge oko sebe, koji su svojom glavom dosli gdje jesu.
A kakve veze ima koje je auto??
Tolike nesrece u samo dva dana...uzas
klix stavlja stare slike mesrece ovo je passat i clio
ove golfove dvojke treba zabraniti. najnesigurnije auto na svijetu i sve budale voze te krntije
Ljudi moji šta je ovo pa i na jutro moram početi od crne hronike sve neke nesreće. Čuvajte se ljudi.
Pun Mjesec,utopila se dva momka,na Borackom i u Budvi,u Vranicu kod Beograda ubili čovjeka u krugu crkve,sad ovo
za dobro jutro izgleda..