Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispred mene je ovaj hajvan išao sa Polom, sive boje. Iz pravca Boljakova je još švrljao po ulici. Kontam telefon koristi. Kod kružnog se ja uključujem, htio na pumpu, frajer ulazi u unutrašnju traku, pa žmigavac za Buća. Treba mu oduzeti odmah vozačku na 10 godina !
Totalka najaci naziv za pjanduru
Nek mu plati štetu na kombiju i nek ostane 3 mjeseca bez vozačke i eto. A ako ga uhvate opet, u zatvor.
Jest mu tvrda glava
A sto pijes kad ti skodi😄😄😁😂
Ovom ulicom stalno prolijeću kompleksaši i često se nesreće dešavaju. Hvala Bogu da nije ubio nekog pješaka ili vozača, zamisli koja je to brzina kad izbiješ točak vozila u koje si udario..
Ne bi trijezan sigurno
jel se zna iz koje kafane je krenuooo :)
alkohol zabranit potpno
Jel vam ovo Covic platio da napisete totalka
Ma jel to potok moras paziti.
Da hoce ove pijandure sto sjedaju za volan u takvom stanju izginut, a da pri tome ne nastrada normalan narod.
Dobar ovaj kombi taman za prodat na olx-u samo treba malo selotejpa.