Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom pucat u koljena oba i kastrirat da se sljam slucajno ne razmnozi
Tako je ovaki oplode po 100injak komada i onda aj kuku sto smo glupi.
Ne daj Boze nikome iskušenja da nekoga udariš ili ubiješ, al i ako se desi, sta je problem stat pomoći, kakvi idioti sve troše kisik
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smecara objesit pleme mu jhebem
A vi neoprani SNSD Turci kao možete pričati o bilo čemu kad je u pitanju moral i etika,jel?
cuj izasao da vidi jel ziva ahhahahahahahhahahahha subhanallah
Nije izašao iz auta sa palicom da bi sve završilo kao u slučaju Memić, vjerovatno nije pijani rom sa Ilidže u pitanju, hvala bogu, brz oporavak curi.
Klosari Sarajevski nemiruju ,jednog zatvore drugi nastavlja
Kakvo Sarajevo, Riječica bliža Neumu nego Sarajevu
Pa ima li išta gore i bolesnije, nego udarit čovjeka, umjesto da mu pomogneš, ko zadnji crv pobjegneš! Uhvatit će se on ali cura je mogla umrijeti jer joj majmun nije pomogao!
I da se zaustavio, izasao slikao sa povrijedenom djevojkom, to objavio na Insta i FB, napisao izjavu u kojoj priznaje krivicu i ostavio sve podatke (cips i ovjereni rodni list) i zatim napustio mjesto, znate sta bi se dogodilo? Apsolutno nista, bila bi "medijka frka" 2-3 dana i tjt. on ne bi dobio nikakve ozbiljne kazne i nastavio bi idalje voziti, jer je tuzilastvo OCAJ.
Rajlovac je divlji zapad, svako malo belaj
Evo koliko se nakotilo degenerika, ako se zakon ne počne primjenjivati i rigorozne kazne uz rad a ne dizanje tegova i ždetanje i ležanje u zatvoru, nema sigurnosti. Luđaci su na ulicama oko nas,dosta više bahatih klošara
Samo macolom zatući
Sudit mu za ubistvo
Koja je kvota da je kockasta glava iz bmw/golfa?
0.05
Ovo rade oni koji su bez morala i osjecaja kao i ovi sto su na vlasti. Potpuno isti odron od ljudi. Zato i nema zakona koji bi ovakve slucajeve drakonski kaznjavao. Ostaviti nekog ozljedjenog pored puta... Dno dna!
Kakvo moraš biti ljudsko smeće da pobjegneš.
sigurno je bio trijezan...a rasvjeta po cesti nula bodova efendic nista ne poduzima
Moze se svakom desit da udari nekog, ali covjece u auto je ubaci odvezi u hitnu, kako mozes zaspat kad si takav majmun
Pleme mu njegovo. Za muda ga objesiti.