Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bankinu se ne može udariti, udariti se može samo (a na to ovdje i misle) u zaštitnu ogradu. Bankina je uski, često pješčani dio duž ceste.
@developer10 upravo sam.to napisala, ne vidjeh tebe
Svaka čast, ovi novinari bi se mogli malo educirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi novinari u bankinu nije moguce udariti, bankina je utvrđena zemljana ili travnata povrsina pored kolovoza oko pola metra koja sluzi da se u njenoj zoni postavljaju saobracajni znakovi i ZASTITNA OGRADA, da otice voda preko nasipa i td.
@sejla.hrnjic Tek vidjeh tvoj komentar koji je definitivno istog sadržaja kao i moj. 😀
@dincic nema veze, nek nauce, mi cemo ponavljati haha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne mogu da vjerujem, Renault Clio I udario u "bankinu" a Golf dvica na "uviđaju"! Auto nije puno oštećen, ako su putnici bili "vezati", ne bi trebali biti uopće povrijeđeni!
nije peugeot nego renault clio
Valjda zurio pospan hajvan da sto prije stigne ili je mobitel radio
kako se na pravacu uspiju slupati???
Nije vozilo Peugeot nego Renault !!!
Razbijeni auto na sredini jeste Peugeot, mislim 205...
@developer10 nemas ti pojma o autima onda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix, nije vozilo udarilo u bankinu već u zaštitnu ogradu. Google pa ukucati bankina će Vam pomoći.
LJUDI MOJI DA JA VAMA POŽELIM DOBRO JUTRO I DA SE FINO DANAS NARADITE A OVIM NERADNICIMA ŠTO POVAZDAN KAFU PIJU I NARGILE PUŠE DABOGDA VAM POZLILO VIŠE OD NJIH
Nadam se da zena nije ozbiljno povrijedjena. I nije Peugeot nego Renault, mada nije ni vazno.