Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci nemaju generalno ograničenje na auto-putu, selektivno da, kao i u određenim meteo uslovima. I 130 je nekad previše a nekad čovjeku nije jasno zbog čega je brzina ograničena? Valjda su ograničenja prilagođena starim, dotrajalim, neispravnim autima sa ćelavim gumama, pjancem za volanom kao i psima, biciklistima i onima koji voze u kontra smijeru! U Italiji imaju 3 kategorije ograničenja, ovisno o karakteristikama auta. Nije isto 130km/h u Fabiji i S klasi!
Inace smo mi zemlja ogranicenja, pa tako i na autoputu.Uvijek smo najpametniji u svemu, svima nesto solimo pamet, a u realnosti nema glupljih na svijetu od Balkanaca. Ako covjek ima auto od 100 i kusur milja maraka, autoput pukao dokle pogled seže, ne kontam cemu ogranicenja? Autoputevi sluze da se brze stigne od tacke A do tacke B. Ako netko vozi šklopociju, naravno da ne moze ici kao sto ide S klasa.
@Japanska jabuka Ja inace vozim 100 na autoputu, ne iz razloga sto vozim lose auto, nego zato sto do 100 ja vozim, preko 100 on mene vozi. To sto sam ga propuhao 190 km/h je iz razloga da se propuse motor.
PS. I na auto-putu treba držati volan rukama!
u zadnjih mjesec dana je bilo toliko saobraćajnih nezgoda/nesreća da to nije normalno... mislim da je ih bilo preko trideset i po mojoj procjeni nekih 10ak sa smrtnim ishodom... u čemu je problem fakat ne kontam... ili policija ne radi posao ili ovi instruktori ne znaju ili su ljudima jednostavno dojadilo živ'it'...
Većina nesreća sa smrtnim ishodom je bila u Hercegovini! Ko se u Hercegovini još veže pojasom? Gospa očito nije dovoljna!
Ja sam ga przio 190 Km/h, a neki su isli i jos brze. Ako se moze, nema prometa, zasto ne. Tome sluze autoputevi.
JA SAM CETNlK MAJKO
i debil
radare pri ulasku i izlasku iz tunela.
učiti , učiti i samo učiti