Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije za nas ništa mi smo sljam od naroda, pu jbt ljudi napravili ono razvaljuje, osnovne kulture nemamo
Ma sta ce im kamere gore. Ako hoce, policija ce ih naci za pola sata. Ali sta kad ih i nadje????
150.000 KM bačeno . Za stoku treba pravit ili zatvore ili torove. Bogati smo, možemo svake godine pokrpat ono što kreteni unište . . .
Policija ima sigurno svoje "veze" pa neka malo rade i prekovremeno da pronadju vandale. Sigurno je neko cuo i vidio . Posto imaju viska energije koju trose na unistavanje treba ih pohvatati i poslati negdje u kamenolom da macolama razbijaju kamen.
cigani
sandzaklije
Nasa omladina jednostavno ne zna sta ce sa sebe. Nema smisla da svaku noc trazi pare za kafu, pa ode u oblizni park, igraliste i zalomi od dosade. Vratite nam vojni rok, da nam momci nakon puberteta izadju kao muskarci a ne kao kvazi momci aka djevojcice.
mene čudi da to stoji ovako dugo tu koliko je tu željeza ima čitav mjesec rezati na male dijelove za otpad
..e, čuj NEPOZNATI....haj'mo se kladit', da će za par dana biti POZNATI MUP-u, ....... OD RANIJE ;-)
Divljaci, samo znaju da nesto uniste, hoce li ikada doci do pameti i taj izljev energije usmjeriti u pravom smjeru. A kako se odgajaju nesto cisto sumnjam. :-(
strava u donjem entitetu !
Ma kakvi. Strava u onom manjem. Ne mogu da vjeruju da su popusili foru za Orica i opet ispali glupi. A taman se ufurali da su nesto zahebani.
'ta ćeš... sve gradska raja
nevaspitana djeca!!!!
*neodgojena