Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek se vratio ziv i zdrav. I tako razmisljamo mi moralno i eticki nastrojeni a ovi nacionalisti i sa jedne i druge strane nek se vrate u šumu radi takvih smo i u belaju!
Opet ste pogrešno informisani. Nemanja se nije sam javio, nego su ga drugovi tražili po cijelom Sarajevu i pronašli na Grbavici. Da je spavao kod prijatelja, nije. A pobjegao je jer ga je stric maltretirao.
pet dana stiskanja bubuljica i komentarisanja na klixu
Nije dijete đaba otišlo od kuće...treba to ispitati socijalni radnik, možda ga zlostavljaju ili ???
Sto posto su kodirali neku aplikaciju, i zadali se u projekat toliko da nisu mogli stati. Bar ovako, na prvu, ja bih rekao.
komentari su dno dna....
Ma najbitnije da je decko pronadjen ziv i zdrav, a to gdje je bio nije toliko vazno :)
Zaželio se momak civilizacije :)))
. BORIS DEZULOVIC OTVORENO O HRVATSKIM SPORTISTIMA VI STE OBICNI PIZDUNI.... http://tinyurl.com/zh9xapc . BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: SLOBODNA DALMACIJA – SEOSKO GLASILO FASISTA http://bit.ly/2ccm22s .
Sabir
nije mogo više podnijeti krmetinu I srpsku salatu .Halucinacije. Deluzija. Iperit je ništa.
Momcic malo po seheru setao da vidi i osjeti sta je zivot.
težak život, problemi u porodici, svašta čovjek može učiniti
JEDU I PUŠU DROGU JARANI MOJI
VLAHČAD MALTRETIRA DJECU ZATO I BJEŽE KOD NAS!!!!
У српском језику гласовна промјена палатализација је промјена гласова "К", "Г" и "Х" у "Ч", "Ж" и "Ш". Дакле, исправан облик је Влашчад. Хвала на пажњи.
@Max_Bunker svejedno zna se na kog mislim!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Degenek!
@Kundura stric ga maltretirao nema roditelje