Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači su ovi iz MUP-a ZHK, čuj nemaju informacija... Ljubuški obiđeš sav za 10 minuta, eto ko ne znaju.
Predpostavljam uhapseni su navijaci Sarajeva jer policija u HNK jos nikada nije zabiljezila incident domacih navijaca. Buse gume kao da su kurdi sa istoka turske
UZP ne miruje
Maskirani plemić iz Ljutog Doca, naletio na auto hahaha, kakav vandalizam, oni valjda tako razbijaju auta, glavom u šoferšajbu
Lako je hordama jakim kad ovih drugih nema vise od 50.Sve iselilo pod direktivom krivoustog ucenika iz bobovista suskovista i tudjmanista.
prijateljska utakmica
Celicna lejdi je najpametnija
Hebale vas pripreme. Jel to nema nigdje drugo već dole.
Jel Zvone Boban tu negdje?
E ovo je prava slika drustva. Ovu zemlju treba sravniti sa zemljom i napraviti parking. Fuj stoko maloumna!
Treba ukinuti skroz ove navijačke skupine i podjele na tribinama skroz, svaki dan neki problem angazuje se puno resursa-policijske snage, ljudi gube glavu čak, uništava se imovina a radi čega da bi se neki pap_ak osjetio snažnim jer je dio neke grupice i dio neke galame....sve sami idi_oti .....idi gledaj utakmicu normalno i navijaj zasebno ako ti je do fudbala , zabranio bih bilo kakvo organizovanje u grupe tj ukinuo bih navijače u cjelosti.
......
HORDE IZDOMINIRALE 💪💪💪⚜️⚜️⚜️👊👊👊
Smrt herceg bosni !!!
Samo zakon pravi red u zemlji. Donijeti zakon da navijac mozes biti samo na stadionu. Na ulici si huligan i kriminalac. Tacka. Tako ih i tretirati i vidjeces kad jednom ode leZati par mjeseci a porodica ostane gladna, hocel opet biti mangup. Zamisli da lovacko drustvo krene pucati po ulicama i po trznim centrima da hodaju sa oruzjem. E tako ni „navijac“ mozes biti samo na stadionu i to dok traje utakmica. Kad sudija svira kraj i tebi je kraj.
Šta očekivati od barbara sa hercegovačkog krša!? To kad vidi tramvaj misli avion, svemirski brod.
Ljudevit Gaj: biće jeste ono što postoji!