Komentari (421)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUZLACI MOLE NAVIJACE ZELJEZNICARA DA SE VRATE ISTIM PUTEM!! i ovaj put nek istrce kad vide da djevojke i djevojcice sjede u bastama pa nek ih opet krenu tuci. flasom rasjekli curicu od 4 godine ps. al ne kukajte opet kako je ubijen "nevini" navijac.
evo digli i specijalce da ih idu branit. tri čeke im spremljene. policija masovno razoruzava. bukvalno ljudi krenuli da ih ubijaju. presli su sve granice. nije im dosta sto su ih onda lesinari izlupali pa sad hoce da dobiju i od tuzlaka. samo da ne padne mrtva glava
zao mi je sto ih nije neki savjesni gradjanin tuzle sa kalasnikowom lagano presjeko sve po redu
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
željovac sam veliki, al stvarno bezveze.. kako je fino kad se slavi reprezentativni uspjeh, svi smo složni, ovo su samo čista dokazivanja..
opet Sandzacka gamad pravi sranja
ne kaze se zeljovac nego ŽELJEVAC
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A vezano za pitanje lupanja...ja sam svoje rekao..bujrum papci znate gdje sam....a prvo cemo naredni put one shupke sto nosaju pancire I maske da razoruzamo jer im q....cu ne vrijede ....imat cete masu razloga za stavljanje slika, transparenata I zastava po tribinama...balavci jedni...
Ove cevapdzie I pitari postali gori od vlaha sa pala..pa ispade mi cetnici...a ono gorih ubleha na dunjaluku nema...nema manjeg grada u historiji ratovanja koji je imao veci broj kriminalaca I ratnih profitera od sarajeva...samo krenite nabrajat pa cete vidjet...mi smo se govana rijesili I ratovali poslije za vas mame vam ga nabijem....kod vas su najaktivniji bili muzicka ceta I logistika...tu ste manekeni najjaci....pa oni koji su bili dovoljno odrasli I bili u centru zbivanja to veoma dobro znaju...opstepoznate su price u herojstvu sarajlija ( :D ha ha ha ) da vam nije ovih komunista, cetnika I ostalih izdajnika vi biste davno pocrkali...
kako mi se cini, ono jedinstvo koje je trajalo 2 sata nakon utakmice je nestalo. svaka cast
A nasi glupani ih puste da nastave ka Bijeljini..sto nisu kretene odmah VRATILI nazad!!!
tako vam i treba , uvijek prvi tražite , i ovo vam je ono sto psujete Sarajevo kao grad i sto vas je Željo izabacio iz lige ! fukare u svakom smislu te rijeci ste vi Tuzlaci !
Ovo su nasi sunardonjaci iz Sarajeva sto bacaju bombe na djecija igralista u Zenici, naravno iz voza u pokretu jer muda nemaju.TM ili ti trci muriji su se pokazali u Zenici kad su dosli organizovano u Zenicu da prave nerede a pobjegli glavom bez obzira u policijsku upravu Crkvice i tamo zamolili policiju da ih spasi.
stoka narkomanska,misevi mali,zbog ovakve gamadi dosta raje ni neide vise na Grbavicu na Jug sveti
Ako su "Tuzlaci" mogli halaliti srbima 5 godina bacanja granata i ubijanja nasih oceva i brace, pa dati aplauz na pjesmu boze pravde samo 7 dana nakon najbolnijeg dogadjaja u Tuzli neka oproste i huliganima iz Sarajeva drugi puta.
Pa nisu ona djeca sto su dosla igrati bacale bombe konju iskompleksirani.
Nisam ni Fukara ni Manijak ali ovolike mrznje da ima medju nama, za nepovjerovati! Ja sam izgubio sve u ratu pa neznam da bi ovako sve nesto pozelio onima koji su mi to sve uradili a vi tako izmedju sebe! Neka Vam je dragi Allah na pomoci, nista drugo! Bosna je sampion! Oooooo!
Ma kakvi navijaci i ku... ,narkomani ,idioti ,glupani zadojeni nacionalizmom i ostalim glupostima ne moze normalan covjek otici i gledati utakmicu,.TREBA VAS SVE POHAPSITI I POSLATI DA PRAVITE SUMSKE PUTEVE DA NEMATE NIKAKVIH KOMUNIKACIJA S CIVILIZACIJOM ,MAJKU VAM RETARDIRANU...
Tuzlaci, došao je trenutak! Sarajevo je dokazalo svoj seljakluk, barbarizam i debilizam! Vrijeme je da se digne protiv te "selendre" među planinama, i da mjenjamo glavni grad ove države koju iste te Sarajlije unitšavaju već od '92. godine - sve ide njima, sve projebaše! TUZLA je glavni grad!" Banja Luko, Zenico, Bihaću, Mostaru, Brčko - čujte ovu poruku - TUZLA je glavni grad.
Velika sramota to nisu navijaci to su HULIGANI najgore vrste.
jao strumfova i papanluka.
Bio sam tu i posmatrao sve sto se desilo, i moram reci da Manijaci jesu skandirali "*** slobodu", ali isto tako da je E.C. ustao iz Caffe Harfa, izasao na ulicu, bacio flasu na autobus i poceo provocirati tucu. Zasto ni jedan drugi lokal tu nije napadnut? Zasto samo Harfa? Jer su momci iz Harfe pokrenuli sve...
Svi bi vi da ikako mozete zeljeli zivjeti u Sarajevu, mi smo ispred vas za 10 godina ljudi. Sve bi bijednici dali da dođu ovdje i naprave nesto od svog zivota. Ali ipak vama je vase selo ljepse od Pariza, zar ne? Sarajevo i Sarajlije su institucija za sve vas. ;)
Koji si ti jad. Kompleksas i pravi no lifer. Mentalitet ti je za deset papcino!
Seljacino jedna. Mozda su tebi po*** pola familije, pa lijecis komplekse na drugima. Bolesnik pravi. Tebe je sevap slomiti, kako samo Sarajlije znaju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)