Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piroman pokusava da zbuni policiju mjenjajuci lokacije...
Sta samo fiate i renoe pale? Ne moze ukrast pa zapali. Gamad, niko nece radit, svi bi kruva bez motike. E pa ne moze gospodo!!
tako je laVe!
Laicki receno ovako. Komsija ima kravu, ja nemam. Covjek ima mlijeko, sir, radi, zanima se necim. Ja moram svaki dan kupit mlijeko , kupit sir, ne radim, nehljebija sam. Imam dvije opcije (treca opcija je nac posla kakvog, al nita to, ko je vidio radit danas). Ukrast kravu ili je otrovat. Ako je ukradem, skontace neko, ali ako je otrujem male su sanse da me neko skonta. Sad komsija nema kravu i ja sretan. I on mora kupovat ko i ja. @lik5, jel ti sad jasno?
Molotov stigao u Sarajevo .............
fakat smo apsurdistan...u zemlji u kojoj parlamentarci imaju skoro 8-10 vecu platu od prosjecnog stanovnika zemlje, u se kojoj "elita" otvoreno ".urchi" novcem i uticajem, dok s druge strane gladni radnici pjeske u ocaju odlaze iz svoje zemlje, te u glavnom gradu nisi siguran (sto od ljudi sto od podivljalih napustenih pasa) -pale se kola obicnih malih smrtnika! Dobro, piroman ( pogotovo ako je nase prosjecne inteligencije) i nema osjecaj za socijalnu ili bilo kakvu drugu pravdu, ali je poenta ovo: "otkud bas sad ovaj trend"? Priomana i krimosa ima svugdje i bice ih...kriminal je poput vode ili vatre-ako je ne drzis pod kontrolu-poplave i pozari.... Kljucno pitalje je stoga sljedece: da li je ovo paljenje kola stvarno posljedica toga da su se stvari malo omakle kontroli, ili ih je neko s nekim razlogom pustio da se omaknu kontrol
e sad budi mangup i ostani bez goriva, pa s kanisterom na pumpu :) nazalost to je vjerovatno krajnji domet nase policije :(
Teroristicki napadi na BiH, da smo Amerika vjerovatno bismo tako rekli.
Ovo neki luđak nasumično pali automobile po gradu. Užasno!
U Bosni slijedi drustvena kataklizma. To zele neki ljudi. Zato narode pravdu u ruke i odbranbeni pokret kojice stiti civilni narod oad ne mogu koji to trebaju.
Cuj fiat punto zapalili. A kod ovih bogatuna mecke, audiji i bemke stoje netaknute. Da li je ikad iko cuo za javno pogubljenje. Ali ovi zasluzuju lomacuE to treba ovim piromanima da cijeli svijet vidi ko su oni.
https://www.youtube.com/watch?v=DlYhfth9F0A
mater vam piromansku jebem
Meni ovo sve izgleda kao dijelo isfrustriranih tinejdzera.
ja mislim da je ovo placeno sa visih instanci da se narod zavadi medju sobom, jer niko ne moze biti toliko lud pa da tek tako pali automobile obicnih ljudi.
ovo ko Jack the Ripper, udara na nepredvidivim mjestima, bez uzorka, u okrilju noći, nejasni motivi, mistrioznost, ne mogu mu nista ni udruzene snage FMUP i MUPRS, odnosno Sokolac Yard i CSI Marindvor. samo je u nasem slucaju to Dženan the Burner. Zamisljam one inspektore kako u zapušenoj prostoriji prostrli svak po svoj zvrk bureka i jogurt, i zabijaju one špenadle u mapu sarajeva na mjestima gdje su bile paljevine, a gore iznad piše Dženan the Burner, strah i trepet vozača B kategorije.
...jel sjecani?
pa nisu oni obična šuše ko ja i ti moj commie, naravno da je sjecani
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cuj zapaljeno, kako znamo da se nije samo zapalilo zbog sunca?!
sve je moguće
SUnce od ranije poznato policiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam mislio ovo neko kivan na nepravedno raslojavanje u drustvu, ali sada kada vidim da se pali Fiat Punta, vidim da je u pitanju obican psihopata/piroman.
Šta se sve nakotilo u srajevskoj kotlini mati milla!
Jahorinko vucko vije, i poziva sandzaklije.....