Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će reći Vulin - Još jedan pokušaj atentata na Vučića !! 😂😂
@TangoIznadSarajeva Ako procesuiraju napadače, ode pola BIA-e.... Već se sudilo dvojci agenata BIA-e za taj slučaj, jer su malo razvezali jezik, pa rekli šta je u stvari bilo 😉
@Mosnjic U oravu si. Zločin, nema šta, kako bi to mogli nam zaboraviti ! Nakon što ste nam napravili preko 550 masovnih grobnica, mi vama ovako !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naslovi sutra u srpskim novinama : U Sarajevu strava i užas, islamisticki teroristi povezani sa Šefikom Džaferovićem napali ambasadu Srbije.. Drugi naslov.. Skandal Ceca priznala da voli sex bez odjeće... uskoro i slike .. Zadruga : skandal. Sex uzivo u štali .. pogledajte kako drka Lepi Mića..
@OsmanSedmanagic gdje se može gledati taj sex u štali? Pitam za druga
Sto je najgore, oni ce povjerovati sve 😕😕😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako god ovakve i slicne postupke ne treba pravdati jer vode destabilizaciji..i ovako je previse destrukcije u svakom pogledu.
Kakvih bolesnih umova hoda na ulicama grada.. Fuj.. nismo nista bolje ni zasluzili.. Aerozagadjenje, besparica, bolesnici hodaju gradom umjesto da ih smjeste na psihjatriju.. ni pecata nemamo !
Napadnut je policajac a ne službenik..
zar mi imamo dipolomatske sa srbijom
Direkcija za koordinaciju policijskih tijela je policija i njen suzbenik je policijski sluzbenik odnosno policajac, sto znaci da je napadnuta drzava BiH a ne neki radnik ambasade....a to nije nebitna razlika!
Trebao je taj sluzbenik sto je obezbedjivao ambasadu da mu smesti metak u celi.Na to ima pravo i to mu ne moze niko osporiti.
Kakva bolan Obala Kulina Bana ambasada je u ukici Obala Maka Dizdara
Dobro Vučić ukapula.
NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA! NAJGORA VLADA!
Ja nisam ništa vidio. Od smoga.
od zagadzenog zraka mislio da je Dino i trazio mu pecatttt
i napao i nasrnuo i nema povrijeđenih...pa dobro sta se uopste desilo??
ljudi za sve ke kriv otrovni zrak,čovjek mislio da mu traži pare za parking....
😱😱😱😱😆😆😆😆🚜🚜