Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Bingo dodje ko bankomat, kome god zafali para svrati do njega da ga opljacka.
A i policija kažnjava samo one koji su im bankomat kad zafali para - tamo gdje nema para (pljačke, otmice djece i sl.) i ne traže počinioce.
A i policija kažnjava samo one koji su im bankomat kad zafali para - tamo gdje nema para (pljačke, otmice djece i sl.) i ne traže počinioce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ili cuvar nije dorastao zadatku ili je u talu...postavite nekog bivseg diverzanta sa ptsp-iom....pa bi ovi pljackasi bili i izresetani i vezani...samo mu ne dajite zolju i kasikare...jer bi to zavrsilo s puno vise filmskih scena...
trazite ih u tuzilastvu,
jel to isti bingo gdje nedavno pokusase da opljačkaju one zastitare?
E svasta.. svaki put kontam, e ne moze me vala vise nsita iznenaditi.. ali opet se nadje nesto da moze......
Ovo je organiziranio sa MUP-om i HDZ-om, hoće da istjeraju Binga iz Mostara jer im ugrožava Konzum.
Jesu li ga barem dobro pokrili? Zahladilo je u zadnje vrijeme...
@bosman345 Hajvani, treba ih izružiti baš. Morali su ga više puta pregledati. Sigurno se jadnik otkrio u po noći...
gdje cete bingo hrani pola bosne
Alal mu vjera ! U rukovodećem kadru Binga rade sve sami fašisti koji vrše brutalan mobing nad uposlenicima i svakav ovakav događaj pozdravljam sa željom da ih bude još mnogo. Kokurs faktički otvoren 365 dana u godini , platu svukli sa 600,00 KM na 450,00 KM ( uskratili TO u novcu , radnicima daju hranu kojoj je rok istekao ) , vrši se svakodnevno iživljavanje putem famoznih pismenih izjava ,itd,itd. ALAL VJERA MOMCI !
Razbojnik , fin zanat stoke je bilo i uvjjek će bit
Vlast nam je proizvela razne tipove kriminalaca! Bravo za vlast!
Razbojnici od ranije poznati policiji.
nikad ne treba vjerovati ustasama
ja ipak mislim da su poturice u pitanju
@Nemeisis ustaska posla ukrali porez hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)