Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek se bori lavovski, a ne kao neki kroz neke politicke stranke, ovo ce, ono ce, a na kraju zdime van drzave, a uz to sa vecom medijskom paznjom. Svaka cast Murize !
Nikakva presuda ne moze donjeti adekvatnu pravdu roditelju kojem je dijete ubijeno, nazalost
Sta se nadati od tuzilastva koje stiti ubice i drugi sljam. Ovu drzavu osijecam najmanje mojom jer ubija svoje gradjane.
Hajde sad majmuncici velicajte drzavu i krivite druge nacionalnost. Mrzim drzavu zbog debila i sto svakakva susa moze da bude netko i nesto. Stvarmo mi je zao ovog covjeka i njegove porodice
vidi kako braboncic odjednom presta pisat o slucaju memic ne bi me cudilo da je i sutnja i neobjavljivanje o ovom slucaju bio jedan od uslova za ministra sigurnosti i ulaska u vlast tj ulaska u tal u pljackanju drzave i gradjana
kukala vam majka gdje vi zivite. 🍻🍻
Ma najvažnije je da mi imamo kahvanu Nablus na Baš Čaršiji...SDO demokrotijoooo, SDO samo ti i ja...
Ovaj čovjek treba da bude motiv svima nama. Nikad ne znaš kad i tvoje djete može zaplatiti od "nedodirljivih", jer je možda pogrešno pogledalo nečijeg "babinog sina" u tramvaju, ili pak ušlo u vezu sa nekom koju još uvijek proganja "babin sin" s kojim je prije toga bila u vezi.
@Ipkis neće Babin sin u tramvaju biti.
@Ipkis babina djeca se ne voze tramvajem
podrska Murizu
Dalida OPROSTI što SMETAM !! Otiđi do APOTEKE i uzmi koji lijek za SPAVANJE !! Poslije ovoga teško da se može ZASPATI !!!
daj više čovječe reci ti tko je ubojica da svi izađemo na ulice i protestujemo a ne kao svi znaju ismijavaju mi mrtvo dijete pa ti ga prvi ismajaješ samim svojim neiskazivanjem ubojicinog imena razmisli
@Nastavi da spavaš,SVI znamo ko stoji iza ovog sudskog "maskembala"...šta laprdaš i "umuješ"...?!medobrundo1
u Rs covjek je morao pobjec da ga neubiju nedozvolimo da kod nas to tako prodze pomozimo Murizu
Gledam i nemogu da vjerujem da Konakovicka sjedi u kafani sa pecatom skupstine KS!!!
nikad nisam bio sretniji sto sam napustio ovu usljivu drzavu!
Ovdje jedino ispravno tuzioca na robiju poslati, sve drugo je nista
OVA PORADICA MEMIC IMA TAKAV SABUR,JA IM SE DIVIM..COVJEK SA CELICNIM SRCEM I TREBA OVU BAGRU SLUSATI KOJE LAZI PRICAJU,A UBICA SE SEPURI ,A GOSPODZICA ,,AMNEZIJA,,NOVOG FRAJERA VODA..
Pravosudni sistem sistematski potkopava i sahranjuje državu BiH.