Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Prema informacijama MUP-a, u Sadetu i Sameda je iz oružja pucao P. R. (1972)." ZASTO PISE P.R. CIME JE ON ZASLUZIO DA MU SE STITI IDENTITET ?
Ja sam to davno pitao, pa su mi koliko znam dali ban.
Pa ako je to za bana,...slobodno, nemam nista protiv. Ubije djevojku i rani joj brata, jos ga treba stiti od javnosti i medija. Da je srece ovakve bi odmah vjesali.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
e bože bože na vlasti kriminalci u policiji ubice, a narod u toru. nikad gore nije bilo.
po cemu radoncic moze biti kriv ne kontam..ovaj morbid je vjerovatno bio u sipi I prije radoncica.vjerovatno ga je neko. iz zelenih ubacio u sipu ;)
svugdje u svijetu se objavi puno ime i prezime ubice čak i slika i to na tv samo kod valjda policija zna njihov iz sipe al mole građane kad trafiku obiju i imaju ga na videonadzoru
U organizovanoj državi odmah daju fotografiju u medijima (sada fala bogu ima internet i u 2 minuta je tu) da i narod može biti uključen u akciju (vidio ga tu i tu...), pregledaju se nadzorne kamere, a mnoge kamere sa biometrijskom funkcijom automatski pokazuju njegovo kretanje, dok se kod nas (pošto je neradni dan) čeka radni dan, pa se uključi grupa koja pretražuje tamo i vamo i ubica im se nakon čitavog tog guslanja javi iz Hrvatske (kao taj neki ustaaaša Como) i neki švajcarac i td. Kad budemo u EU mnogi će ostati bez posla.
I u ovoj SIPI ima dosta kriminala, pa *** majku imal iko u ovoj jebenon državi da je pošten, ko god ima neku vlast sve go lopov do lopova, tačno mi dodje da odem negdje na pusto ostrvo gdje nema nikog...joj joj :)
Zasto su muskarci u stanju ubiti voljenu zenu na mrtvo?
U ratu cuvali zgrade i visoke funkcionere a u miru tuku ubijaju svoj narod. To su tzv specijalci.Ovo nije policija nego ogranak cetnicke horde u BiH. Ovu tzv policiju treba raspustiti a formirati narodnu policiju koja ce stiti narod. Da im je harne komisije neuropsihijatara ni jedan tzv specijalac ne bi dobiio posao. Ljudi naoruzajte se pa uzvratite istom mjerom. Dosta nas je ebavao ko je htio.
riba smrdi od glave najveći lopovi u ovoj državi su vlada,parlament-vlast izvršna vlast-policija najvjerniji izvršilac pljčke i lopovluka u ovom gradu i državi godinama plačkaju,kradu auta u sarajevu,dilaju drogu,harače,otimaju, goli otok za lopove i tucat kamen do kraja života
Seljačina!
IME UBICE,,,HOCEMO DA ZNAMO KO SU UBICE,SILOVATELJI,I LOPOVI,,,,,,, DOKLE VISE DA IH STITI OVA JEBENA DRZAVA,,,,
Koja ironija, sa FB profila dotičnog P.R. (1972): Do you know Rasim? If you know Rasim, send him a message.
P.R- je rasim pljevljak policajac. Pljevljak je vođa Alfa tima u antiterorističkoj jedinici.
P.R. odranije poznat SIPA-i.
ja sad treba sve prijaviti koji imaju inicijale P.R. ????
Da nije onaj sto nije plakao od boli vec od nepravde kad je gorio bastion nepravde i nepotizma, vlada kantona Sarajevo?
Fahrina raja ruši državu i ubija njene građane ;)
Gledaj bosanski_hibrid sta je ovih Fahrovih, odmah naredali dislike-ove. Doduse treba ih pohvaliti kad je u pitanju ustajanje na vrijeme.