Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yyebo li vam zadovoljavajuća sigurnosna situacija mater u usta. Halooooooooooo policijoooooooo počeli su i žene u ubijati. A šta vi radite? Hodate po kladionicama i pišete kazne za pojas i svjetla. I ako je kakav penzioner parkiro na trotoaru stojadina al nedo bog da zaustavite kakog s džipom. Mršššššššššššššššššššššššššš
Gledaj sta je njih na budzetu, a nista ne rade...
Poznati strucnjak za sigurnost! Haj idi operi .uzicu i ne prdi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hva Bakiru, Aliji i ostatku SDAsto od Sarajeva, nekad centra kulture, umijetnosti i srca Jugoslavije napravise selendru u jojoj ima vise pucnjava na 100k stanovnika nego Lodnon. Fuj sta uradise, pokrepali dabogda
@balaton1 evo nam sestorka vraca duh sarajeva. najbolja vlada, HA HA HA
Ok, ne volim ih ni ja. Al nisu oni krivi što se puca... Krivi su mentalni sklopovi, alkohol, droga i slično.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki pojedinac treba da razmislja na vrijeme o svojim postupcima,koga podrzava,sa kim radi i druzi se,koga uzima za partnera i usta se uvlaci,gdje i sa kim vrijeme provodi od kakvog se dinara hrani i u koliko se takve stvari ne naviknu i prihvate u zivotu eh onda dolazi naplata; dolazi do nezadovoljstva,psihickog rastroja,kratkog fitilja,lazi,petljanje,tuce,ubistva,udesi i tako nesta.ELEM SVE TO STANE U JEDNU RIJEC :pamet i sabur nije skupo koliko god da je para
Pa brate sve je gore i gore a narod glup suti
Zakon o drzanju i nosenju oruzja....
@CuraGrbavica možda je ilegalno.
@CuraGrbavica Ne to nego o upotrebi oružja tu udri.
Vecina ljudi nikad u zivotu nije bila kod psihologa. To je kod nas cudna pojava ako neko ide. Vecina vas ima ptsp. Treba uvesti pred vadjenje licne ili pasosa obavezan pregled ljekarski a i kod psihologa i psihijatra, pa ko ga ima zatvorit na lijecenje.
cuj ovde izjava o policiji. sta ima policija s ovim? jestel gluperde il samo babuni? policiji zameram stose ne ujedine i barem organizuju protest zbog nerazjasnjenog slucaja ubistva ona dva policajca. ako nista zbog njihove sigurnoti. to se mora razjasniti ma kakva gorka ili slana daje istina.
Pa sta ste toliko navalili na policiju?? Ne volim ih ni ja, ali ne mogu biti na svakom milimetru grada u svakoj sekundi i predvidjeti hoce li budala nekog ubiti i sl. Zato rade po dojavama, sta se glupirate. Eto budite vi umjesto njih ako cete bolje. Imaju ovlasti samo za saobracajne kazne, DO ZAKONA JE. Kad je prije par godina policajac nasamarao kod Pionirske nekog balavca svi su se digli da lincuju policajca...narod je naopak pa tako i sve u drzavi.
@LeticiaSarajevo Od rijeci do rijeci👌
@DrYnA,opasno napuknuće mozga,idi rovi krompir i podoji Kiću.
Žene su zlo a zlo privlači zlo.
Prosto ne mogu da vjerujem da Sarajlije sute mjesecima i ne traže smjenu komesara i ministra. Svaki dan pljacke i ubistva, najnesigurniji grad u drzavi.
Vladajuća šestorka skinula Mevludina Halilovica, sad je situacija sigurno daleko bolja
Hocel biti u ovoje BiH i jedan dan bez smrtnog slucaja?
Glasajte za nas glasajte za na jel dobro Rukfas pada vlada
Ovo nikad ovako nije bilo ko zadnjih sest mjeseci, svaki dan nesto.
žene vode glavnu riječ imaju veća mu da nego muškarci i ako ih nemaju
Eno ja vidio policija Binga igra, kaze kralj daj mi dva slučajna