Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj maksuma 40 kg sa krevetom ko malo dijete ga vode.
Ćeloooo.....Dajte nam nekog momčinu, neka reketari pola grada, nek bude glavni, samo nek zavede malo reda, a ne da mi neki balavci poput ovog i debili poput onog Hatića prave sranja po gradu......od države ionake nema vajde..
Zabrđu hahah
A na fotografiji Basic Amar . Xaxaxaxxaa !!!
bas me cudi da nije u potkoljenicu
Ako je Zabrdze naselje onda je Alipasino New York
Samo mi je zao sto ste losi strijelci.Najbolje bi bilo da ste u medjusobnoj razmjeni vatre obojica poginuli.Svima bi nam bilo bolje.
jbg vazda ista prica.......nek je on muriji bio poznat od ranije za ista djela......citam danas da ce sudijama povecati plate (nije bitno gdje svagdje su oni isti) pitam se za sta? da nam bagra svijedno slobodno hoda i pravi uvijek ponovo iste picvajze
Omar Mjesečar ponovo u akciji :)))))
Na Zapadu svasta novog...! https://www.youtube.com/watch?v=1js4Dv2tsq8
diplomski budućeg sudca "ko to tamo puca" u uvodnom dijelu osvrće se na temu ekonomskog stanja državnog imanja: U njega je mati trebala znati da koristi supstance ovdje svima drage pola mladih uči za ispit a pola pištolj čisti razlozi su isti zaradi što više inače loše ti se piše prijetnja po prijetnja metak po metak rok po rok ispit po ispit svima zgadila se iz vlade sekta svako hoće da mu da se hljeba jer glad iza čoška vreba odbrana se sprema zapaljena paranoja kriva slika života koja boja je tvoja? koja molitva je tvoja? moja je bolja uvijek sam u pravu zato što ti mamu spominjem i seksualno je priželjkujem zato sam upravu ti,mali mravu beng beng beng psovke kul sleng djeca na tabletima kad porastu na tabletama ili možda blaža verzija rok en rol perverzija samo bez roka znači da se rola znači da se voza znači da se voli i to u doba ace lukasa i grand pinkastog šljama ne mogu više hahahahaha
tako to izgleda kad se intelektualci objašnjavaju međusobno . . .
nek ti je Bog na pomovi
pomoci