Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ORTHODOXNA SELJAČINA
Benjamin Spahović, MMA borac i učesnik srbijanskog reality showa, je u vezi sa Minom Hadžijusufović kojoj je prije nekoliko dana zapaljen automobil na Dobrinji.
@Miki.maus da nisi malo pobrko
FALI MU JOS TURPIJA I SMINKA I TORBICA
eto njega ubrzo napolje...jer svi znaju da njegov otac izo...odradjuje prljave poslove za stranacku tajnu policiju...
Benjamineeee, sad ce poceti Parovi Zenica 😂
Spahović i Hasić....e ovo vam je oličenje rođenih sarajlija.
samo društveno koristan rad i to na najfrekventnijim tačkama u gradu ,da ih svi vide ,to je debilima najveća kazna.....
Talent show.
OMĆO JE TO VEĆ RIJEŠIO !!!
la casa de papel Sarajevo
Sad ce opet zavrsiti u parovima kucni pritvor ahha
od oca iznudina i brata otmislava
Izo Spahovicu, jesi odgojio sinove nema sta... jedan fura/o teretanu i steroide a na kraju ko oruzjem ubio covjeka. Drugi sin ti pljacka benzinske za par hiljada KM toliki rizik. Drago mi je da ne zivim vise u Sarajevu da ne srecem ocima ove kvazimafijase i sarajevske Qrvice i fuxe sto se lijepe na takve
a sta si očekivao od ize?da mu djeca budu akademski građani a tajo desperado!?
Aaaaaa. Stade mu glas na pola. Eno dole. Kad sam cuo kad je puklo... Raaspad sisteema jarane. Pozelio coek na drugi svijet. Govorim onom šošonu i tebi sam govorio. Bacio ti se frajer. Niko ne vjeruje sto je najgore.
10 ljudi terorise danima grad i niko ništa. pale auta tudja isto gore i niko ne snosi posljedice. ovi isti će do kraja sedmice biti pušteni. mjesecar trlja ruke
Za ovu bagru je zatvor-hotel... Samo upregnuti na prinudni rad...
Ciganska posla.... Ovakve treba za autoputeve iskoristit nek tucaju kamen...
Ama morali su, trebalo om para....imali neka neizmirena potraživanja sa "Nacionalnom bibliotekom", pa da očiste te dugove.
Na tv-u se kurcio kako ima para k’o blata hahahaha fukaro jedna!!