Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ocima mu vidis zlo i bolest uma
E moj Zijade majmuncino, previse filmova si gledao... Sad ces gledati i onu scenu u zatvoru kada ti celavi rmpalija gurne nesto tvrdo u bulju.
Oleg Čavka je znao za sve kriminalne radnje Zijada Turkovića ,a u javnosti je prestavljen kao NEKORUMPIRANI TUŽITELJ.ČAVKA sve znaš i imaš dokaze o ubistvu rah.Emira Hadžića koga si i te kako poznavao ,ali ne želiš da priznaš da je stradao od Zikine ruke -e pa zato te dragi moj Oleg stigla BOŽIJA KAZNA sada malo i ti živi u strahu kad će treći infarkt,a rah.Hadžić je živio od prijetećih poruka koje su stizale od Zike I Šejle koju je rah.Hadžić GU..O do besvjesti !!
BOLESTAN COVJEK TOTALNO,MONSTRUM,ZIVOTINJA OD COVJEKA,UZEO NAM JE NESTO NAJ LIJEPSE STO SMO IMALI U ZIVOTU I TO NASEG VOLJENOG VERU.ZASTO KOD NAS NEMA KAO U AMERICI SMRTNA KAZNA DA I NJEGA VISE NEMA.STRUHNIT CE UZATVORU I NEK GA GU..E,DO SMRTI DOK NECRKNE.....
na marindvor i objesit jada..............
Don Ziko pi.kica od \"metar i zelja da poraste\", ali monstrum kojeg treba javno objesiti
MASONSKA POSLA
mogo bi nam ga DON ZIKE posimpu lagano a i ti sa njim da bude interesantnije eto jel more vako tvoj DON ZIKE na odmor u Zenicu, a ja odoh da rmbacim s rajom i trebama u Gradac za 1 Maj... javni nam ovde preko sa-x adresu od DON ZIKETA da pu posaljemo par fotki maxus selam za DON ZIKETA i reci mu pamet u vugla a bulju uza zid....
sta vi imate ziku komentarisati, kada hocete da ga komentarisete onda ga nazovite DON ZIKA
Turkovici su ugledna i stara sandzacka familija
Opet će se ispostaviti da ni ova zadnja pronađena žrtva nije htjela instalirati linux na svoj kompjuter kao i one žrtve od ranije, pa je sustigla kazna. Gledaj šta se sve zbog linuxa dešava, Jedan od najgorih fanatizama.
oleg cavka je njegov pokrovitelj i njegov sef
bas ima lijepe oci ne pricajte molim vas.......
U Gasija bulja guta manju dunju bez problema AAAAAHAHAHAAA
fin decko, raja, dusa od covjeka, ljubi ga majka..... a i ženica mu ko lutka, bas su fin par, nemojte ih dirat.......
Jesi li ikada pomislio da potražiš pomoć stručnjaka, a?
koga zijad turkovic zazida ni amor masovic ga ne nadze........