Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je grafit smajlija krajnje uvredljiv u zemlji namrgodjenih ljudi to treba najstroze sankcionisati
vrhunac novinarstva. svaka vam čast.
OPET DOKAZ DA POLICIJA NE RADI SVOJ POSAO...PA DOKLE DOKLEEEEE POLICAJAC SPAVA U KUCICI ...TREBA SAMO SNIMATI POLICAJCE KAKO SE PONASAJU I ZLOUPOTRBALJAVAJU SVOJE OVLAST...MOBITEL U RUKE I OD SAD SAMO SNIMANJEEE
Koliko je bilo povrijeđenih?
Citav Trg Heroja isaran imenima i zna se ko je sarao, a nikad niko nije dosao da to procesuira i roditelje natjera da fasade dovedu u normalno stanje.
Zar je ovo vijest?
Ovo je djelo light-verzije Mevlida. Nista neobicno za Najnoviji Pazar. Da su za rezidencije i ambasade odabrali Zapadni Mostar i Banja Luku ovo im se ne bi desavalo.
ko cuva zgradu ambasade?
bas nam je drago sto ste nam javili -.-
To Mevlid bio raspoložen, pa stavio smajlia. :-)
Ma, ovo garant nas neki koga su Slovenci najurili iz Slovenije. Slovenija, Slovacka, ajd ba sve je to isto :-)
Ćeški komunistički teroristi hahahahahahah
Jao kakva vijest, neko je negdje nacrtao smajlija na zidu, hahaha... breaking news, program se prekida radi ovoga...
Ovo samo pokazuje koliko su nasi vandali i primitivci neuki, da je bila ambasada Srbije ili Hrvatske siguran sam da bi imali mastovitije grafite, ovako posto je Slovacka, nemaju pojma sta da napisu, a siguran sam da ne znaju ni gdje se nalazi.
Trag vodi na Grbavicu.