Završena akcija spašavanja
0
Na Zelengori lavina zatrpala četiri osobe
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste normalni, ali nema veze, Srbi opet živi i zdravi :)
20.03.2010. u 23:01 I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO! akademik serem ti se na krsnu slavu
Kako to da EUFOR ne uputi AKADEMIKA u klinicki centar Kosevo ? Vec upucuje neke likove iz RS-a koji imaju njihovu bolnicu u Lukavici.
a sto ih nisu prebacili u Kasindo ? Ne placaju oni porez Federaciji pa da dobiju besplatne usluge u nasoj bolnici. iz RS-a ne daju jedan zakon da se usvoji pa sad koriste i Federalne bolnice ?
pipo legendo ja mislim da su se ovi ukopavali na zelengori a jos nesto kazu da je dzeko poslao helikopter iz prve ruke sam cuo kakav eufor kakvi bakraci
Opet ovi stranci pomazu vlasima sa Pala kao i obicno.... Vazda nesta suruju
Sreca pa je nasa sluzba za spasanje bila \"u pripravnosti\". Da je Peddy tu, makar bi to bilo na nivou.
Da nije EUFORA MORALI BI SACEKAT PROLJECE DA S SNIJEG OTOPI, JER HELIKOPTER JE SAMO PRIVILEGIJA SLINAVDJICA, DODL I OSTALIH BiH-MAFIOZA..
hoće vlasi da se kurče po tuđoj zemlji, ni priroda ih ne voli
I TEBI TREBA KOJI SRNAC,..DA TI ZADE U POZADINU,..HAJVANE BOLESNI!!!!
DA TI ORGANIZUJEM JEDNOG;DVA ILI JOS VISE CRNACA!!!!! RETARDU BOLESNI!!!!!!!!!
joooj, izvukose se vlasi, steta
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Uh, izvinjavam se. Tek sam sada pročitao čitav članak. Šućur Allahu, ovo su vlasi najebali BiH4EVER
napuši se qrca :D