Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa veće su šanse dobiti na lotu Lutrije BiH na kojoj nikad niko nije dobio značajno visok iznos od mogućnosti da te neki od rijetkoprolazećih vlakova/vozova pronađe dok si na pruzi.
Interesantna je cinjenica da vozovi cesto udaraju u auta, koja se nalaze na pruzi. Tu politicari moraju nesto poduzeti.
znaci oba voza su u zastoju.
Pravda za voz!
Ko je taj pokmon koji je uspio sve ovo izvesti :D https://www.youtube.com/watch?v=5VjgwlyfwRI
Leteći automobili sleću na prugu gdje ih udaraju vozovi.
Kakvu skolu su zavrsili i pokazuje to sto su takvi kakvi su - polupismeni. Za njih uvijek ima mjesta i posla jer nikome ne trebaju oni sto ce iole razmisliti o tekstu koji pisu i objavljuju. "Serete"? - tako riječit advokat još glagoljivijih novinara. Mozda, eto smo moza su trebali napisati :"... vozac je izgubio kontrolu nad automobilom uslijed čega je završio van kolovoza, tačnije na željezničkoj pruzi Sarajevo - Zenica, u blizini mjesta tog i tog. Ubrzo nakon toga, iz smjera Sarajeva, automobil je udario voz (dodati tip voza - putnički, teretni, brzi i sl.) koji se kretao ka Zenici (ili obratno). Srećom, vozač automobila je već bio van vozila čime je nesreća završila samo sa materijalnim posljedicama. Uzroci nesreće se utvrđuju.
Gdje, ima li neki link?
Sabahajrula'
Jarane, cim me banuju opet cu biti predstavnik😂😂😂 :))
to ti ja zovem "level up" :D