Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce dalida burzic kurva... veci je ona prevarant od ovih lopova
Zao mi je policajaca i svakako bih im dao vece ovlasti. Ali kad obicni covjek trazi pravdu onda je problem i onda niko od vas nije tako ekspeditivan. I na kraju ce samo obicni gradjani trpiti kontrole i preteesa vozila!!!
""""Ovu informaciju potvrdila nam je glasnogovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić""" """Medijima je potvrđeno""" ""da je Tužilaštvo KS iz medija saznalo"
Pa draga drzavo zasto Dalida burzic ona ce da kaze kako je na nasu policiju pala ledenica
Dobro, a kako znate da su krali vozilo, ako je jedan poicajac odmah mrtav, drugom se bore za život i njie svjestan? Kako znate da nije planska sačekuša, ili da ljudi dilaju obogaćeni uran? Nađoste vi krivca u sekundi.
SVW MOGUCE KAMERW.PREGLEDATI OD SEBILJA DO HRASNICE ..KOJA AUTO KAKO STA ODAKLE AU DOSLI IZ KOJEG PRRAVCA...SVE MOGUCE KOJI SU U ZATVORU ZA ISTI ZLOCIN ISPITATI..KO VOZA RENDZA I GOLFA KAKO STA...SVE SLIKE PREGLEDATI.. I KAD IH NADJETE DO ZADNJEG METKA U NJIH!!!!
e nek je dalida u kontaktu odmah mi je lakse
Bitno je da su oni vama pobjegli i da nakon haman 8 sati joa tragate za njima...
A znate se kurccit na slucajevima x i pretresat omladinu hahahah
E kad maknete te amatere od tužioca, riješili ste pola problema.
Qurva, koja prikriva ubistvo Dzenana Memica, trazi ubice policajaca.
Zna se ko su automafijaši, o njima je pisao Slobodan Vasković. Lokacije Sokolac, Pale, Lukavica, umješani neki policajci i funkcionari Dodikove SNSD stranke...uostalom sve vam piše, proguglajte malo.
this guy knows
Ne vidim Covica na terenu....
Ljubo i Bekrija Seferović su pucali, Dalida kurvo
Gledam one "Slučajeve X" i ko fol specijalci patroliraju, automati se nose, utjeruju strah u kosti, pišu momcima kazne po 200 KM zbog dvije pive na nekom zidiću što piju, a u obračun s mafijom ide patrola s pištoljčićima, tj. saobraćajci kojih je inače 90% fizički nesposobno.
Mnogo babica - dijete je već u Srbiji! Sve sam ugroženi tužilački ološ na lici mjesta.