Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ad Glupane, Skoda je udarena u gepek. A u gepeku se, bas kao u tvom mozgu, ne nalazi apsolutno nista. To objasnjava zasto je ovako izguzvan metal.
Hrvati su krivi za ovo. Stup je ustasko gnijezdo. BIH4EVER
LIL 07.11.2009. u 22:44 Znate li vi da 50% vozaca kroz Sarajeva, su krkani iz tz. I.Sarajevo. St*ka \"sljegla\" s brda,.... \"vohehehehe genocidni, genocidni......utjeram vam ga majci u usta......za vas je atomska!zila\" do jucer konje i krmadi, nije znala sto je asfalt, skinuli opanke i sjeli za volan hahaha da dodam nesto samo.....vecina ljudi koji imaju ovakvo misljenje je zivijelo ili zivi u ruralnim dijelova grada to sam procitao prije par godina..... zato ne seri sigurno si prije rata zivio u nekoj selundri a sad ko fol neki ti gradjanin da si gradjanin imao bi barem malo kulture.....
Sarajevo sarajevo šeher bosnoooo vooolimm teeeeeeeeeee.. opsa opsasa....
glupi ste ko stup.
ovakav BMW u njemackoj kosta najvise 500 eura.
stoko poturcena, za vas su samo kamile.
TREBA NAPRAVITI GUME KOCKASTE (cetvrtaste) za NAS bosance RADI BRZINE?????
TREBA NAPRAVITI GUME KOCKASTE (cetvrtaste) za NAS bosance RADI BRZINE?????
papak nije WV vec VW
U svakoj metropoli, ovakvi slucajevi desavaju se svaki dan.
Mislila sam da ce ove nase \"trkace\" da opomene onaj udes od neki dan, ali izgleda njima nema pomoci.
ovaj sa bendzom mislio da vozi tramvaj
ad@ Trebao si vidjeti BMWa sa prednje strane, onaj cosak sto je udario u skodu... pravi lom kad sam prolazio pored
u banja luci gaze djecu po trotoaru brdjani srpski