Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se neko dobro zamjerio
@BulevarMaline LIJECI SE bolstan si i to ozbiljno nije zajebancija, preko 300 puta si banovan i opet si ovdje, sutra hitno kod VETERINARA na pregled i nemoj vise da rokces
@Ezelabi buljevar kasikica iz eresa je spreman da kolje Bosnjake...citajte, pamtite i budite oprezni. Sta li mu pop daje u onoj kasici pitam se, pa je ovoliko skrenuo sa uma i ovoliko mrzi Bosnjake...?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pociniocima zelim da isto ovako izgore u dzehennemu.
@MusaProdajaDrva A ko si ti da sudiš... Neki ljudi ne opraštaju nego se svete
ja kolko sam upratio taj Stup ko da je nesto uklet po pitanju paljevine auta ? Sta je razlog ? Il je to il ima neki piroman kojeg nikako da uhvate
Dugovi-talovi-vatra-upozorenje-nemoj se zajebavat'!
Alo imas para ne kurci se zivi normalno i nece te ovi peglat,a ne ti se kurcit i ne placat doprinose mafiji nema logike da se razumimo.
marke golf?
Kad nemo’š po konju, udri po samaru🤣
fikrete jel tvoj?
Lijepa moja mahala i garaza.
hahahahaha zamisli da nisu mogli uhvatiti pocinioca ... pa nije promet u gradu 200% . Smijurija.
Tuzilastvo neka formira predmet . Hahah eee tuzilastvo formiralo predmet lol
Ode kredit nekog maminog sina
Svako vozilo koje je ovako bahato parkirano podržavam paljevinu...
@burgerking jesil ikad mozda bio na stupu ? Situacija sa parkingom je katastrofa , ne mozes biciklo provuc a kamoli auto parkirat , bolje i ovo nego nekog zagradit.
Koliko god sam protiv pogresnog parkiranja, za takve stvari postoji policija, pauk, i predvidjene kazne.
Bitno je da policija maltretira gradjane zbog maski, a za ostalo ih nije briga.
kakve veze ovo ima sa radom policije, trebaju da strazare pored svakog auta u gradu kako ne bi neko naletio i zapalio ga? treba ih osuditi ako ne budu poduzeli sve mjere da nadju ko je to uradio.
Zalosno
Ovdje na Stupu je krkanluk što se tiče ovog saobraćaja u mirovanju. Imaju dva nivoa garaža, preko 30% praznih parking mjesta. Da svi komotno parkiraju u garaže. Međutim, stoka parkira gdje stigne, blokira kompletno jednu traku, ne može se proći od auta. Naravno policija nikog ne kažnjava za parkiranje. Nije ni čudo što se pale auti.
E bas bi mu zapalio auto zbog parkiranja. Klosaru druze, u Sarajevu je bruka kriminalaca, ovo im dodje kao zajebancija, vidis da se i ne ustrucavaju vise, u 21h zapale auto.
Antiglobalisti?
Ja se pitam dali je ovo kazna za pogrešno parkiranje ?