Muhamed Budimlić, ministar
0
Na provjeri i policijska odgovornost za nerede
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kako treba, i ti i tvoj kolega Lulic (zbog situacije sa Grasom ) biste trebali podnijeti ostavke. Juce je policija totalno zakazala, i umalo zbog toga da mrtve glave padnu. Nevjerovatna je bila neorganizovanost policije. Ali ne bi trebalo da cudi obzirom na to kako dans i u toj policiji se dolazi do posla i ko dolazi do posla. Ove zastitarske agencije su u najmanju ruku smjesne. Oni su tu samo da uzmu pare, obzirom da ih se po zakonu mora angazovati. Tu vecinom rade oni koji su nesposobni za bilo sta drugo. Uopste nije vazno ko je kriv za nerede. Da policija i zastitari rade posao za koji su placeni ne bi bilo nereda u ovom obimu. Incidenata da, ali ovo u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu je katastrofa. Ja sam mislio sina od 3 godine voditi na utakmicu. Kako cu voditi dijete na utakmicu kad utakmicu obezbjedjuje ublehas koji je do juce konobariso.
Tako nam mogu ući u grad i \"navijači\" sa ravne gore i sa kokardama i sjekirama i da ih niko ne zaustavi.
Divna koreografija. Godinama će se vrtjeti po svjetskim tv stanicama.
pa daj ostavku,majmune nesposobni..
Sad više nije bitno dali se uopšte igra tekma !!! Bitno je da se navijaci pomlate i koji je bilans stradalih ! Pa kad je vec tako onda napravite rovove na stadionima dovezite kamenje boce i neka se BANDE mlate do mile volje , ali iza zidina \"STADIONA\"!
pobjede na jucerasnjim skokovima u miljacku su odnijeli hercegovci: 1.ante iz ljubuskog - stil lasta 2.tomo iz livna - bomba 3.ivan iz posusja - neidentificirani stil treba napomenuti da su skokove ocjenjivali manijaci :))
kad ce ovi navijaci trazit da se uspostavi Vijece ministara,da dodju investicije,da ima posla,da na utakmicu ne idemo da se isprasimo i zaboravimo tuznu svakodnevnicu...
pa ako je doktor nek ide i nek drzi predavanja na fakultetu. terenski rad ocigledno nije za njega. cuj molim te poziva policijsku odgovornost a on im sef. poziva li tako i sebe na odgovornost?
Treba trazit da se uvede jedinstvena policija na nivou BiH.
Hajd ba dosta politike vise. Covjek je dr. kriminalistickih nauka, a po tebi nema blage veze o kriminalu. Manite se toga, sta treba da radi? Da je naredio da ih u krv pretvore bilo bi \"ministar udarao jadnike, jadni navijaci, jadan narod i sl. Sve ovo sto se bilo treba na robiju 15 god. u rudnike kamenog i mrkog uglja da tamo presile svoju silu i da se ispusu ventili do kraja zivota.
gospodine ministre vi nemato blage veze o svom poslu bilo bi u najmanju ruku korektno politicki i moralno da se povucete s te funkcije u ime naše djece i građana koji vape za sigurnošcu.
Kako nas samo brani taj V/Walter, bemo mu ma ter
Svaka cast Mehmede, ima se sta nauciti od TEBE...!!! Dosta je vidjeti kulturno ponasenje, PRIMJER za mnogobrojne politicare i gradjane BiH-e...!!! Podrska i ne daj da bilo ko vise hara p Sarajevu...!!!
@ MIMO PA DA DODJE JEDAN GENOCIDAS SERBIN NA NJEGOVO MJESTO, KOJI RADI U SIPA-i...?!!!
Joj ovih Bosnjaka i njihovih teorija zavjere...ma kome se da iz Kiseljaka i Viteza doci u Zenicu i raditi nerede...teorije su vam na razini Seselja i njegovih ideja o njemacko-vatikanskoj uroti protiv srpstva i srpskih zemalja...opametite se...stvar je jednostavna...losa organizacija je za sve kriva i naravno navijacki primitivizam kojem je za cilj poniziti suprotstavljeni kolektiv i razbit sto vise protivnickih glava...sve vec vidjeno i sve vec prozvakano...brinite se vise vi da BiH proba dobiti Luksemburg bez problema i poslije i Francusku jer u barazu BiH nije nositelj sto znacii da dolazi teski protivnik...male su sanse za euro tada...i molite boga da u barazu ne bude Srbija...bilo bi jos gore!!!
Velika je razlika izmedju GRADJANSKE i civilizovane policije Sarajeva i ekstremne policije u serbofasistickoj i hrvatskoj uniformi fasista...!!! Sjetite se ko je ubbio Vedrana, hrvatski fasista policajac...!!!
BUDIMLIČU ZA OVO SE IZ MORALNIH RAZLOGA DAJE OTKAZ.