Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahah... 3,1 kilograma čega? Vagali ste i korijen i stabljiku i lišće. Ni jedno od toga ne sadrži thc. Osim cvijeta kojeg možda sve ukupno ima između 300 i 500 grama. Ostalih 2,5 kilograma se ne može voditi kao opojna droga. Uostalom kako znate da se radi o indijskoj konoplji? Možda je u pitanju sativa ili neki hibrid.
Ti malo znas previse o ovome jelde hahahahha
@baxuz1921 Naravno da znam. Cvijet se puši.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kada ste zadnji put nekoga uhapsili i osudili ko je ostetio drzavu i njene gradjane za stotine hiljada ili za milione maraka? Protiv teskih droga sam, al se zalazem za legalizaciju marihuane.
Sta je to, nista. To ispuse 3 covjeka za 2 dana...
Gudrovina rođaci, privredna grana u ekspanziji 😂 Hapse jadne poljoprivrednike