Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije ilda humic i relja
SDA sebbori za svaku čuku, na prljav i nepošten način, samo daj para.
možda su mislili da je kuća od dine konjakovića.
Na zapadu gađaš trebe coctail-om Sex on the Beach ...u Bosni bacaš Molotovljev koktel 😂😂😜
Kalesijski zvuci.
Evo materijala za punopričajučeg predsjednika stranke kako su svi protiv njih ali oni idu naprijed savladat će sve prepreke za bolje sutra (samo njima političarima) jer su iz dana jači i jači samo u kom pogledu.
Tuzilastvo BiH pozivam vas ovim putem da pod istragu stavite Abdurahmana Hodzića zvani hodza iz Živinica i Smaju Mandzića koji vedre i oblače po TK institucijama mnogo vece malverzacije su počinili nego li Ibrahim, skaka senaid memic itd
Kako je narod odmah poletio da osudi SDA. Sta ako je nipadija ovo smislila da malo skrenu paznju sa problema u koje nas guraju?
Prisluškivanje mobitela i vibera vazda lose zavrsi
Seljacka posla
Pa zna se ko ovo radi SDA ovska bagra hodzini i mandzini pijuni
"Demokrati" sdfa u akciji , 🤮
A šta drugo.Da neće možda pročitati knjigu, ili voditi debatu o ulozi francuske renesanse u svjeCkoj književnosti.
Hahaha doboj tuzla kalesija blizu