Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispostavi se da nije migrant neko svercer devizama. Uglavnom 3 sata nije niko nista radio i tek sad skontali da ima jos jedno tijelo. Sa lica mjesta :)
rampage89 pojma ti nemas jutros si nam govorio drugu pricu
Samo mi nije jasno kako forenzičari u toku obrade "mjesta zločina" nisu vidjeli još jedan leš..
@BeiHaa Izmedju prvog mjesta zlocina i ovog sada ima 20 metara. Visoko zbunje i granje. Pronadjen je pored baraka, nekih 40 metara odatle. Inicijali O znaci to je taj Osman o kojem sam jutros pričao. Cim sam vidio hitnu znao sam da je jos jedan.
@BeiHaa ...nije im se javio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skonto Turko kakvi lopovi i prevaranti su Bosanci pa uzeo pravdu u svoje ruke
odlagaliste leseva
Ova dvojica što su ubijena su šverceri deviza i oni što razmjenjuju pare. Priča se da je u priči bilo 55.000e. Otišli su na ovo mjesto jer je malo zabačenije od ostalih, i ovaj turčin ih opljačka i ubije. Vjerovatno je taj Osman Turčin o kojem sam govorio jutros.
GTA Zenica city
Kaze 1957 godište, nije migrant. Eto taman ce sa 64 godine krenuti za njemačku da započne novi zivot.
Sverceri devizama je sqmo eufemizam za lihvarstvo i kamaterenje. Mada i mk drustva i fondacije su isto to. Evo primjer dignete online 10000, naknada za obradu 1000, znaci na ruke 9000, vracate 17800. Ja sta je ovo neg lihvarstvo
Kasumoviceva posla😂😂😂
@HASIMAGA5 Srami se budalo
Rijec je o Ramizu Odobasicu, a drugo tijelo moglo bi biti Arslan Mujic, jer se vodi kao nestao
Jel ovo realno?
Samo da znate u pitanju su šverceri deviza i ono sto ti ko fol razmjenu pare.
Svijet je otisao u tri lijepe, ljudi su previse depresivni i agresivni, nista nije vrijedno ljudskog zivota, ponalo ljudi
u ZENICI RAT POCEO
Naći će oni ubicu. Zenička policija je po mom mišljenju punooo bolja od sarajevske. A živio sam i u Zenicu i u Sarajevu.
VRATI SE BOGA TI U ZENICU I NEMOJ VISE NI DOLAZITI
@šefket.haljimi jel ti smeta cinjenica da su u sarajevu roknuli 2 policajca i dan danas se ne zna ko je jer je sarajevo leglo narkomana, klosara i onih elitnih ološa
U prvih 13 dana 2021., već 3 ubojstva u Zenici. Zenica je očito postala zaostala i primitivna vukohebina.
@FoxMulderXfiles ne mozes trpat cijeli grad u isti kos sa stokom :)