Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj laboratorija? :) Tri saksije, neonka i dva kvadrata kartona,.. I komad stiropora (bijele boje)...
I sjenila.
i radijator na podu :D ništa bez odgovarajuće temperature..
Laboratorije za proizvodnju droge su Bosnalijek,Pliva itd...Oni prave drogu,trava nije droga legalna je u pola Amerike jer ima prirodna dejstva protiv mnogo stvari.Imal iko pametan od ovih novinara il ste svi ista govna,ista propaganda...
Mogli ste vala i proces opisati, potrebna oprema je detaljno navedena :D
Čovjek morao uzeti stvar u svoje ruke :)
trebal im diplomirani inzinjera, doktora?
kako vas nije sramota ,da trosite gorivo kad mozete politicare guzit i uzet milion ,,nemate muda da fatate velke ribe pa nam i troskove nabijate ,,sraman clanak ,,pitajte ga imal djeci dat sta da jedu odgovara im ova sitna riba da operu oci strancima a oni su travu pusili sa dvanest,da vam hoce jebat mater ,dajte one sa deset kila a ne deset stabiljki ,fuj
LEGALIZOVATIIIIII !!!!!!!!!!!
Sta je ovo...?!? Ako je droga iz Ilidze onda hapse, a ako je iz Portoroza onda je legalno.... :)
Covjek uzgaja za sebe, krese troskove a ovi ga hapse.
"_U kući Hodžića se nalazilo sedam stabljika kanabisa, visine blizu 80 cm, osam sadnica biljke kanabis, tri električna pretvarača napona, koji su korišteni za osiguranje električne energije potrebne za rad laboratorije, tri sijalice sa sjenilima pomoću kojih su biljkama osiguravane potrebna svjetlost i toplota i jedan električni ventilator." Zar se sve to tako proizvodi? :))) Ni travari više nisu kao što su nekad bili. :))
ako je sve ovo sto je pronadjeno,to je nista,obicna zajebancija...hvatajte politicare lopove,a ne ovu sirotinju sto uzgaja par biljcica konoplje..
jah sigurno sirotinja i pošten svijet dila drogu...
Na Ilidzi svega...od igle do lokomotive.
Kome smetaju mladi privatnici ?!
Kakva laboratorija, pa ne prave meth već suše travu.
koje napumpavanje od naslova : )
jel se prijavio za podsticaj
Cuj objavljuju liku ime ovako javno. Svasta...