Razbojništvo u Sarajevu
21
Na Grbavici opljačkana Raiffeisen banka
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa prvi su počeli hahahaha 😂😂😂
ko uci znace a ko krade imace 😊
@Hercegovac_do_groba, DOK NE ZAGLAVI U MURIJI.
Buši hahahahaha buši hahahahha
I oni su godinama pljačkali klijente pa red je za uzvratnu posjetu. :D
Samo da nema povrijedjenih.PODRZAVAM!
Kako se Raiffaisen odnosi premw klijentima nema potrebe bilo kakvo sazaljenje meni su prosle godine ukrali 1km ako misle da nisu slobodno nek me tuze za klevetu imaju ovdje moj profil.
@heatovac.heatovski Ja sam njima ukrao 500 KM, tacnije ostao im duzan, ali im necu nikad vratit jer su govnari teski! nesta mi uzeli prijetit kao vratit cete vi nama trostruki iznos, reko samo naprijed sad vam necu ni tih 500 vratit :D
Nadam se da je radila plava nadrkana hudnica sa naocalama i retardirani idiot sa velikom glavom. Mozda nakon ovoga otvore dva saltera pa da ne bude guzve.
Pa poslije prve pljacke su postavili stakla i interfone, nije mi jadno kako je doslo do ove pljacke? To je ona preko puta zoo centra jelde?
Nije mi ih zao.
uboli radno vrijeme
Od Zagrebacke najbrze do Lukavice.
ovo je greska.. neki dan se isto desilo na grbavici..vjerovatno pobrkali
Od nečega se preživjeti mora...