Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cemu tolike strasti decki oko toga ... to je kao kad bi neko vrijedjao vjerska obiljezja muslimana, pravoslavaca, jevreja i sl... I ako je poznato da trolovi sire mrznju izmedju katolika, muslimana i pravoslavaca, predstavljajuci se kroz nekoliko nikova kao bosnjaci, srbi, ili hrvati.. bolesbici .... zena se povrijedila a u vjerska obiljezja i religiju se ne dira nikome, nikad to vjernik bilo koje vjere nece uraditi..
Djecooooo, da vi malo ne lagite, ha?? - UDBa 1981
e ukazala joj se
Bože, pitam se da često prisutna gospa dopušta ova ranjavanja svojih poštovaoca na svetom mjestu njenih ukazanja....
Ustaska propaganda,kakva gopspa toje pljackanje naroda.toje sami kamenjar,jedna budala je izmislila 2x sestre koje su bile sirotinje ,danas su pune love i poklona.jedu govna ustaska.
narod je otkacen sto posto..al sta ces
Ne treba samo povečati boravišnu taksu nego i uvesti eko takse za oneščićenje okoliša, u pristupne troškove uračunati rizik od nesrečnih slučajeva, povreda...
Ukazala se kost :(
Slijedeci puta voditi paznju da se ukazanje desi na manje opasnom terenu
Na ovakvim tekstovima se ujedine ateisti i komunjare svih nacionalnosti
Ateistima i komunjarama ovo ne smeta ja samo vidim muslimane u komentarima
oce se ona petranti u papucama
Ljudi svoju vjeru oskrnjavaju ja ne mogu da vjerujem... Mogu doći hiljade kilometara putovat a ne mogu Bibliju otvorit i pročitat... zašto ?
Ali svakako želim svako dobro i brz oporavak...
Poljakinja iz Svedake
Neka trazi odstetu od gospe
Podapela joj gospa i skotrljala se niz kamenjak