Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bmw drivers left the chat
Ma ovo je underground chip tuning.Voziš auto velike vrijednosti i onda štediš na tim stvarima.
Plano!!! Renault?!?!?! Nije nego BMW!!! E ne mogu vjerovati, pa bošnje se kunu u švabe a svaki malo plano jedan!!! Pogotovo Mercedes, skoro svaki dan jedan u Hercegovini pored ceste plano!!!
Ja standarda i cune u svedskoj
Prvi put da vidim da bmw gori, tu nešto neštima, ko zna kakav je tu fuš napravljen od nekog našeg majstora koji se u sva auta ovog svijeta razumije ko mara u krivi quratz, nije bmw za svaku radionicu.
Ovaj je i prije gorio. Napravit ce ga opet i prodati a on će opet gorjeti pa će ga opet napraviti pa će opet gorjeti pa će ga opet napraviti pa će opet....
Bmw novi model slaba instalacija Jos Ako je Benzin i slab spoj
M550 3.0 dizel 2014 270 hilj preso
Kakva slaba instalacija, pa nije ga sastavljao u svojoj garaži!!! Slab majstor koji je popravljao!!!
Ko ti je ovo radio?
vozim bembaru.
zato ja uvijek imam koju flasu vode - ne treba joj atest ni kontrola
Gorivo se ne gasi vodom
Dijaspora rakiju prevozi ahhah
EEE DA JE BIO GOLF KEC, ILI DVOJKA. NEBI PLANUO KO PAPIR 🤣
BMW