Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala nek ima popunjenosti linije za DUbai, bolje neg da vozi prazan u prazna arapska naselja u BIH. A afrička bi državljanka odmah sa aviona u taksi pa za BIHać odakle joj više ne treba avion za EU ! EU treba kao uslov za kandidatuur BiH da postavi uslov SVOG NADZORA NAD aerodromima i graničnim prelazima u BiH !
Koji će đavo ono ovamo? Kakve li potrebe je tjeraju?
Al ipak je ovo za pohvalu. Prosla Dubai a nasi je sklepali.
@doboy neam pojma sta bi ti to znacilo. jel mozda, pustili je u dubaiu? Cisto sumnjam, jer oni imaju jedne od nakontroliranijih i najsigurnijih aerodroma.
po inicijalima imena bilo ih je dvoje I pol
@seIjober02 pravi si seljober
Koja nju muka natjera u BIH