Komentari (440)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preskocio terapiju
svaki dan po par puta cujem od omladine...jedva cekamo bajram da se napijemo...pa mozda je i ovo neki vjernik na baterije sto konta da samo za ramazan ne treba cugat pa je kamenovo sejtane zato sto cugaju prije bajrama...
Neka ide u Saudijsku arabiju i neka zivi tamo ... vratit ce se kroz 3 dana. Svako ce odgovarat pred bogom, a silom nametati nekome nesto je odraz neljudi a ne vjernika.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svezite ga za prvu banderu i kamenujte ga!
@mlacmudan Pa covjerk radi samo ono sto pise u Kuranu, i sto mu u dzamijama kazu. Dakle, samo interpretira izvorni Islam.
Serijat polako ulazi u Sarajlabad i medju bijele Talibane. Jos da pristignu migranti u vecem broju, i Bakir Zivkovic moze krenut sa uvodjenjem serijata, mada je on vec usao na mala vrata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odakle debilu toliko kamenje Donjeo iz svoje pecine ili 😂🍺
Svi pričaju o govoru mržnje, a niko ne kaže šta to imami po džamijama stavljaju u glave ograničenih "vjernika", ko je pametan tim vašim vjerama ne vjeruje ništa
Mozda nije imao za pivu. Sto mu neko ne plati pice da dodje covjek sebi?
Ništa nije opasnije od toga ,kad se musliman propije i Srbin proavdžija!
Ako je ovo to Europsko Sarajevo, onda ga yebbi ... !!!
Stante braćo ne moremo vako u Europu 😷😷😷
Bilo je stone beer
koji pakšu! odmah ga nagraditi besplatnom avionskom kartom u jednom pravcu za siriju
"Mirko pazi kamen"!,"hvala Slavko,spasio si mi život"! Hahahaha...i velite da niste sarajlabad?!
Bio pijan, nisu mu dali da još prije. Nikola se zove, Srbin
Meni da si pivu/kafu omeo tačno bi taj kamen proguto...........
Dobar kamen za temelja
svako neka gleda sebe... iskreno, ko pije neka pije, ko ne pije, neka ne pije, ne smetaju mi ni jedni ni drugi... a ovaj lik je garant neki od ovih novokomponovanih bradica
@bosancerossss novokomponovani , znaci bivsi jaran od ovih sto piju. I onda Islam na kraju kriv
A gdje nađe ovoliki kamen
Zasto ne objavite ime ovog retarda?Mora da je komsija Jasarevica, koji blate Sarajevo pa se prepisuje komplet gradanima BiH islamske vjeroispovijesti.Ovakvi ispadi dolaze samo od sandzaklija koji su se naselili u BiH.