Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet ponovo podsjeća na srpska zvjerstva. Sinoć je u New Yorku za opis Trumpovog ludila iskorišten Milošević. Opet komentari serbian bastard, serbian monsters, serbian murderers, serbian idiots, crazy serbian mongoloids, stupid serbian motherfuckers i slično.
a korjeni ,a vas cukun cukun djed Mihajlo ,a Kulin Ban u koga se kunete i njegova povelja koja pocinje rijecima ,U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA.....e moje bosnje ,repa bez korjena...
"Nezavisne" nezvanično saznaju da je ubijen Radoslav Cvijanović, a da je uhapšen Dragiša Cvijanović.
Boze sto ucini bosnjo
Kad ce policija urednije izgledati, uvijek istrpanih kosulja ko sad sa zahoda, pantalona nemarno na kukovima i jos onaj koridaski odnos sa stanovnistvom "haloo dje si ti kreno"
Ahahahahahahaa legendo😂😂😂😂😂
Nestace nebeskog naroda..
vlaščad samo rade svoj poso, ....... ubijali u ratu,nastavili u miru:))
A jesmo vas rokali
ne laj vec razmazanisi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)